Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Költözz ide a XVII-be! Itt nincs útlezárás, tiszta a levegő és csend van. Sőt, a közelmúltban behúzták a Digi optikai kábelt is az utcámba (pedig családi házas övezetekben nem nagyon szoktak terjeszkedni), úgyhogy ha lejár a hűségem, repülök is a Tétől.
Egyébként elfoglaltam a telefont, egyelőre tetszik. Egyetlen dolog zavar: nagyon szerettem a WP-n a naponta frissülő Bing háttérképeket. Ezt Androidon csak úgy tudtam megoldani, hogy egy külön app frissíti a háttérképet, és egy külön Microsoftos lock screen app pedig magát a lockscreent vezérli. Így mindenhol megkapom a napi frissítést, ellenben ez az MS app lassabb a gyári Androidnál. Persze lehet, hogy én vagyok egyelőre bamba, majd még játszadozom ezzel. A lock screen kezelése egyébként mintha jobb lett volna WP alatt, vagy csak én nem látom még át, de ott nem magát a screent lehetett lecserélni egy appal, hanem a gyári Windows felülethez férhettek hozzá a különböző programok és tehettek ki infókat. Itt viszont nem találtam még meg a lehetőséget arra, hogy a gyári felületre tegyek ki egy időjárás widgetet - pedig az ideális az lenne nekem, ha találnék egy programot, ami leklónozza az épp aktuális hátteret, megjelenítené az értesítéseket és mutatná az időjárást+időt+dátumot. Gyorsindító, kereső és egyéb funkciók engem nem izgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi