Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30
    veterán

Esetleg konkret ellenervek a festina ellen?

Apamnak certina van, tesomnak csak doxai, nekem boss es citizen plusz par markatlan szar a munkahoz, osszekarcolni. Elobbiekkel hosszu evek ota semmi baj, utobbiakat nem erdemes emliteni.

Van egy altalam nem ismert markaju (Jacques Lemans) svajci oram is, na az tobb mint tizenot eves es nem akar szetesni pedig kapott hideget meleget boven :)

Amugy oratopik, vagy ott is tul sok a nagyon okos? :D

Majdnem divatóra szint, nem olyan túl jó minőségű. Doxa csak itthon nagy név. Certina faternak is van, mechanikus, el van téve, napi hordásra egy Casio MDV-106-os Diver-t hord.

Jacques Lemans nem svájci óra, csak tokozó cég. Minőségre se túl híres.

Tessék: [link] - nem, nem sok a "nagyon okos".

#45563 Viszlát: Félreérted. Elhiszem, sőt tisztelem és becsülöm azokat kik a 0-ról álltak fel, és építettek karriert. De azért mert romák nem érzem mivel lennének többek mint én vagy te. Azt pedig csak halkan említem hogy roma dolgozó szülők gyereke volt a középiskolás osztálytársam. Vonatra felszállva viszont összerezzent mikor cigányok szálltak fel, mert kinézték, és megverték, mivel ő nem úgy élt és viselkedett mint a többiek. Ő mégsem kap arany pánt díjat, pedig azóta még vitte is valamire.

Új hozzászólás Aktív témák