Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tekintve, hogy milyen környezetből indultak neki az életnek, szerintem is szuper dolog, hogy több jelölt nem csak, hogy becsületesen dolgozik, de példaképnek is jó, ráadásul közösséget is építenek.
A kiragadott mondat meg sajnos az esetek többségében a sok korlátolt embernek köszönhetően nagyon is igaz. Volt egyszer egy diplomás félvér barátnőm, hiába a saját vállalkozás, a láthatóan kultúrált, higiénikus, intelligens közeg amit megteremtett maga körül, sok ember szemében ő semmi más, csak egy büdös cigány a sok közül. A mai napig csodálom azt a toleranciát és béketűrést amivel a napjait éli, mert bár én sem vagyok egy indulatos gyerek, néhány attrocitás kapcsán bizony ő tartott vissza (tekintettel streetfighter múltamra, valószínűleg egy jókora veréstől
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).