Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mer' nem értitek a problémámat.

24 óra, az kb. 1440 perc. Ebből 1425-öt zárt helyen töltök, nem esik, 15-öt szabad ég alatt, akkor meg igen
És csak akkor.
Ha 1425 percig esik (se szeretem ugyan) 15-öt meg nem, azzal sincs bajom.No de más téma.
Tegnap furcsállottam, hogy nem működik a gép. Működik, de teker, kínszenved. Aztán ezt látom: [link]. Na mondom ki..ok vele, de nem sikerült: [link]
Nagy szokott lenni, de nekem ez durva, pláne hogy megölte a gépet. mod: Ja ez idebent a céges gép. Sajnos nem mai darab, meg ram is kevés, meg miegymás.A másik más téma:
Ha egy laptop akksistól fél évet pihen, az okozhat maradandó problémákat az akksiban? Mélykisülés, memória, miegymás? Mikor bedugtam, bekapcsoltam, természetesen 0-t mutatott, aztán relatíve gyorsan feltöltött (kb. 1-1,1 óra) 4 cellás Sanyo mezei li-ion akksi. Mi a jó eljárás? Most feltöltöttem csutkára, még rajta is hagytam kikapcsolva 2-3 órát. Merítsem le töltés nélkül 5%-ig, aztán töltsem fel megint? Amikor ki lett kapcsolva fél éve, nem volt rossz állapotú az akksi annyira, kb. 2-3 éves, de 1,5 órát kibírt átlagos használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest