Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mer' nem értitek a problémámat.

24 óra, az kb. 1440 perc. Ebből 1425-öt zárt helyen töltök, nem esik, 15-öt szabad ég alatt, akkor meg igen
És csak akkor.
Ha 1425 percig esik (se szeretem ugyan) 15-öt meg nem, azzal sincs bajom.No de más téma.
Tegnap furcsállottam, hogy nem működik a gép. Működik, de teker, kínszenved. Aztán ezt látom: [link]. Na mondom ki..ok vele, de nem sikerült: [link]
Nagy szokott lenni, de nekem ez durva, pláne hogy megölte a gépet. mod: Ja ez idebent a céges gép. Sajnos nem mai darab, meg ram is kevés, meg miegymás.A másik más téma:
Ha egy laptop akksistól fél évet pihen, az okozhat maradandó problémákat az akksiban? Mélykisülés, memória, miegymás? Mikor bedugtam, bekapcsoltam, természetesen 0-t mutatott, aztán relatíve gyorsan feltöltött (kb. 1-1,1 óra) 4 cellás Sanyo mezei li-ion akksi. Mi a jó eljárás? Most feltöltöttem csutkára, még rajta is hagytam kikapcsolva 2-3 órát. Merítsem le töltés nélkül 5%-ig, aztán töltsem fel megint? Amikor ki lett kapcsolva fél éve, nem volt rossz állapotú az akksi annyira, kb. 2-3 éves, de 1,5 órát kibírt átlagos használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs