Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mer' nem értitek a problémámat.

24 óra, az kb. 1440 perc. Ebből 1425-öt zárt helyen töltök, nem esik, 15-öt szabad ég alatt, akkor meg igen
És csak akkor.
Ha 1425 percig esik (se szeretem ugyan) 15-öt meg nem, azzal sincs bajom.No de más téma.
Tegnap furcsállottam, hogy nem működik a gép. Működik, de teker, kínszenved. Aztán ezt látom: [link]. Na mondom ki..ok vele, de nem sikerült: [link]
Nagy szokott lenni, de nekem ez durva, pláne hogy megölte a gépet. mod: Ja ez idebent a céges gép. Sajnos nem mai darab, meg ram is kevés, meg miegymás.A másik más téma:
Ha egy laptop akksistól fél évet pihen, az okozhat maradandó problémákat az akksiban? Mélykisülés, memória, miegymás? Mikor bedugtam, bekapcsoltam, természetesen 0-t mutatott, aztán relatíve gyorsan feltöltött (kb. 1-1,1 óra) 4 cellás Sanyo mezei li-ion akksi. Mi a jó eljárás? Most feltöltöttem csutkára, még rajta is hagytam kikapcsolva 2-3 órát. Merítsem le töltés nélkül 5%-ig, aztán töltsem fel megint? Amikor ki lett kapcsolva fél éve, nem volt rossz állapotú az akksi annyira, kb. 2-3 éves, de 1,5 órát kibírt átlagos használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest