Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem nagyon régiek és felületesek ezek a tapasztalataid, amit egy 2010-es hardveren szereztél, egy mai hardveren, a mai android rendszerrekkel egyszerűen nem tapasztalnál ilyeneket.
Valóban, a nexus s-nek csak 512 MB volt a memóriája, és abból sokat foglaltak a rendszer-alkalmazások, pláne, miután megjött az ICS meg a Jelly Bean.De egy nexus 4-esnél (ami szintén 2012-es hardver) a 2 GB ram-mal ez már teljesen marginális kérdés, mindig van legalább 1 GB szabad memóriám...
Amúgy pedig nem érzem, hogy tolakodó lenne. PErsze, belenyomja a képedbe a g+-t, de le lehet tiltani az 1. percben, és helló.
Szerintem összességében annyival logikusabb, szabadabb, összeforrottabb az egész androidos rendszer... tegnap kivételesen böngésztem az iphone-on. meg akartam valamit osztani, majd közölte, hogy nem vagyok belépve a fészbúkba. pedig igen, csak ő valamiért nem kötötte össze a böngészőt a fészbúk appal. ezek a dolgok két gombnyomással mennek maguktól a droidon, szóval tényleg nem értem, miért ilyen.
De a mai sikerélményem, hogy 4 nap után végre találtam egy böngészőt, ami olvasható betűméretű, ÉS képes tördelni a szöveget, mondjuk fisher 99 kollega blogjában :-)
Úgy hívják, hogy opera mini. Ez szerintem sok mindent elmond az ios-ről, hogy se a safari, se a chrome, se a dolphin nem képes egy csomó dologra (amit ugyanezen programok amúgy tudnak pl. androidon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest