Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem valasz volt, hanem hozzafuznivalo. Amugy szerintem a karossagot megtett kilometer alapjan merik, ugy ertem ha a dizel motoros autod helyett benzinessel mentel volna vagy forditva akkor tobbe vagy kevesbe lenne karos.
Amugy mar valahol irtam, de a karossag fogalma se nagyon van definialva, ugy ertem az uzemanyag eloallitas soran bekovetkezo baleseti halalesetektol kezdve a vizeromuhoz felduzzasztot viz altal okozott kornyezeti valtozason keresztul egy csomo minden fegyelembe veheto, szoval nem egy konnyen eldontheto eset. Nyilvan lehet abba a hibaba esni, hogy csak valami lokalis kozvetlen hatast veszunk figyelembe, nekem az keves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs