- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Jahm izzokeszletre gondoltam, utoljara mikor meg volt kocsim, meg kotelezo volt.

AMugy persze, azoknak abszolut van ertelme, bar az elsosegelydoboz lejarataval kapcsolatban szerintem tul nagya szigor.
Mondjuk mitnha nekem ugy tunne, hogy az ireknel nem kotelezo:
[link]
It's a good idea to have:
Spare bulbs for your car's external lights
A fire extinguisher
A first aid kit
A warning triangle
A Camping Card International to give you additional proof of identity, third party liability insurance, plus discounts at a wide range of campsites and tourist attractions. Find out more here
A Green Card - it's a useful back-up to your motor insurance documents and shows you've got the minimum legal level of cover. If you'd like to find out more, contact your insurance companyhm, jo hoy most utananeztem, errol pl nem is tudtam, hogy itt UK-ben : The use of a car horn is not permitted in built-up areas from 23:30 to 07:00 hours
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest