Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De tudod, hogy amikor a riportban a 75 éves öreg k.rva elmeséli, hogy ő tulajdonképp nem is szeret b.szni, akkor a riporter elnyom a szája szegletében egy mosolyt.
Talán már említettem: "Vadász, vadász, ismerd be, te sz.pni jársz ide.."
Minimálbérért itthon is tudod szopatni magad, ahhoz nem kell külföldi f.szfej. Ha már mindenáron mazo stílusban nyomod, akkor az illető legyen magyar f.szfej

Én is addig hagytam magam átbaszni a japán f.szfejek által, míg a végén már többszörösen törvénysértő gondolataim voltak minden ott dolgozóval kapcsolatban, szóval addig kell lépni, míg az első kezed ügyébe eső tárgyat el nem kezded méregetni, hogy hogy mutatna a főnököd fejéből kiállva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Könyvajánló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 26
- WD My Cloud NAS
- Formula-1
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest