Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan lelécelek aludni.
Illetve előbb olvasok, aztán még meditálok az élet dolgairól.Arról amiről nagyon hosszú ideje gondolkodom már, de nem tudom, hogyan tovább. Bár, mint a blogomban leírtam, passzivitást fogadtam, de jó lenne tisztázni magamban a dolgokat.
Jah, egy 200 ezres városban reménytelen megtalálni egy 17-18 év közötti lányt iwiwen, vagy myvipen, ha csak ennyit tudok róla, igaz? Vagy csak kitartás kell hozzá? Ehh, az sem biztos, hogy fent van ezeken az oldalakon.
Vagy várjak jövő hétig, aztán megint mulasszam el a lehetőségeket, jó szokásomhoz hűen? Beszari pöcs vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest