Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
csongi
üzenetére
mindenre elég amire használom..
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Robotporszívók
- RAID
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.