Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
értem. 64bitesről sokat nem tudok mondani, nekem pl egy lehelletnyit gyorsabb volt, bár driverek is klappoltak (nagyon first release volt pedig, msdnaaban gyorsan feltűnt).
bár ez tényleg érdekes, h 64 bites linuxal semmi ilyesmi gond nincs, vindóz(illetve a mögöttes support) valahogy lassabban szokik át 64bitre. pedig itt lenne az ideje..és kérem, ahol a userek 95% -a 1.0 -s, ott mégis mivel kampányoljanak? sp1 után tényleg nincs a teljesítménnyel se gond(megoldották végre a fájlműveleteket), de az elején is el kellett adni..
nekem az XPmmel több gondom volt, mint a Vistával. lehet még fiatal voltam hozzá, de valahogy most ezzel elvagyok. belaktam, nem tudom mi lenne velem, ha újra kéne raknom... ez most köv releaseig rajta lesz, addig meg vigyázok rá

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest