Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
értem. 64bitesről sokat nem tudok mondani, nekem pl egy lehelletnyit gyorsabb volt, bár driverek is klappoltak (nagyon first release volt pedig, msdnaaban gyorsan feltűnt).
bár ez tényleg érdekes, h 64 bites linuxal semmi ilyesmi gond nincs, vindóz(illetve a mögöttes support) valahogy lassabban szokik át 64bitre. pedig itt lenne az ideje..és kérem, ahol a userek 95% -a 1.0 -s, ott mégis mivel kampányoljanak? sp1 után tényleg nincs a teljesítménnyel se gond(megoldották végre a fájlműveleteket), de az elején is el kellett adni..
nekem az XPmmel több gondom volt, mint a Vistával. lehet még fiatal voltam hozzá, de valahogy most ezzel elvagyok. belaktam, nem tudom mi lenne velem, ha újra kéne raknom... ez most köv releaseig rajta lesz, addig meg vigyázok rá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs