- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most oszinten, mit vartal attol a topic-tol? amirol en beszeltem (s amirol tudom, hogy ilyen "kozosseg" mellett az eletben nincs ra esely, mert itt nem ertlmes eszmecserere van igeny), az nem kenyszeritheto ki, sem ugy, hogy ide beirogatom, hogy "de szarok vagytok", sem ugy, hogy nyitsz egy topic-ot neki (ahol egybol meg is indul az ugyanugy ertelmetlen cseteles, bolondember oda is beonti a gunyolodasat, hisz "o vallalja a velemenyet", meg megy a poenkodas)
nezd meg, mi lett az hatalmas szex topic-odbol? ertelmetlen cset lett az is, most meg leeresztett, mint a vasari lufi, ha Bash nem lenne online, mar ki sem nyilna estenkentes hogy mi valtozott, mi lett jobb? jobb nem lett semmi, viszont rajottem, hogy mig engem tartanak a fokocsognek itt, a tobbseg arra is keptelen, hogy felfogja, egy kalap szamocaval nem jobb nalam (csak mivel keptelen ezt felfogni, elitel, mutogat, kopkod, meg "vallalja a velemenyet")
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest