Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most oszinten, mit vartal attol a topic-tol? amirol en beszeltem (s amirol tudom, hogy ilyen "kozosseg" mellett az eletben nincs ra esely, mert itt nem ertlmes eszmecserere van igeny), az nem kenyszeritheto ki, sem ugy, hogy ide beirogatom, hogy "de szarok vagytok", sem ugy, hogy nyitsz egy topic-ot neki (ahol egybol meg is indul az ugyanugy ertelmetlen cseteles, bolondember oda is beonti a gunyolodasat, hisz "o vallalja a velemenyet", meg megy a poenkodas)
nezd meg, mi lett az hatalmas szex topic-odbol? ertelmetlen cset lett az is, most meg leeresztett, mint a vasari lufi, ha Bash nem lenne online, mar ki sem nyilna estenkentes hogy mi valtozott, mi lett jobb? jobb nem lett semmi, viszont rajottem, hogy mig engem tartanak a fokocsognek itt, a tobbseg arra is keptelen, hogy felfogja, egy kalap szamocaval nem jobb nalam (csak mivel keptelen ezt felfogni, elitel, mutogat, kopkod, meg "vallalja a velemenyet")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Temu
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest