Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
"..jobb nem lett semmi, viszont rajottem.."
Hát ez az, hogy szerintem erre nem most jöttél rá, és azt is tudtad hogy nem érsz el eredményt. Ergo - ki kell mondjam - fölösleges volt az egészet elkezdeni. No persze a véleményedet természetesen mondd el, ez számomra nyilvánvaló joga mindenkinek, én is el szoktam, néha olyanokat is kiírok magmaból(nem 1-2 szavas hsz-ben
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Pedig annyira lelkes voltam.