Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Most keménynek érzem magam. Megirtam a töri házidogát. Ez azért keménység, mert egyrészt ha nemirommeg, az három karó. másrészt tegnap este 9 óta dolgoztam vele vagy 15 órát, tegnap mareggelnyolckor feküdtem(ezt értelmezzétek
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
(btw elseje volt a határidó de csak most kezdett el komolyabban fenyegetőzni a tanárúr...) -
rauschie
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Elden Ring
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../