- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Kórház parkolóban mégse kéne szétverni egy amúgyis összevisszazúzott terepjárót. A gazdája meg nem volt a környéken. De remélem szétesik egyszer alatta.
Más: tegnap este hatkor elkezdtem sörözni, és hajnal 3/4 4-kor fejeztem be, lezárva egy sonkás hambival. Tippre olyan 8-at ihattam meg, de lehet hogy több is volt, mert mintha mások is vettek volna még nekem, de egy zsúfolt szórakozóhelyen, ahol zene, tánc meg rengeteg ember van ki emlékszik mindenre. Az mindenesetre biztos, hogy nem emlékszem hogy haverom házától hogy jutottam el a hambishoz, de főleg hogy onnan haza, meg be az ágyba. Viszont még mindig nem birok egyenesen menni, és egyenesen tartani a fejem, és tartósan egy pontra koncentrálni. Most akkor még mindig részeg vagyok?(Csak 8x kellett javítani a hsz-t
)
Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)