- Unlock phone by doctorSIM
- Logo - doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Ismerősömmel beszéltem, azt mondta nyugodtan mondjam be a 60-100-durchmars-t
azazhogy mondjak be nyugodtan nagyobbat, mert legfeljebb majd alkudnak, de szerinte menedzser pozícióban már 3-al kezdődő számok vannak, és ha túl kicsit mondok, akkor nemcsak magamat becsülhetem alá vele, de a melót is. De azért 300k-t én magamat ismerve soknak tartok, de azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni a melót, és nem érzem gáznak, akkor meg miért ne kérném érte a legnagyobb összeget amit hajlandók kifizetni. Ha meg nem vagyok jó, akkor meg próbaidőben bármikor elküldhetnek.
Aktív témák
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azazhogy mondjak be nyugodtan nagyobbat, mert legfeljebb majd alkudnak, de szerinte menedzser pozícióban már 3-al kezdődő számok vannak, és ha túl kicsit mondok, akkor nemcsak magamat becsülhetem alá vele, de a melót is. De azért 300k-t én magamat ismerve soknak tartok, de azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni a melót, és nem érzem gáznak, akkor meg miért ne kérném érte a legnagyobb összeget amit hajlandók kifizetni. Ha meg nem vagyok jó, akkor meg próbaidőben bármikor elküldhetnek.