Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Ismerősömmel beszéltem, azt mondta nyugodtan mondjam be a 60-100-durchmars-t
azazhogy mondjak be nyugodtan nagyobbat, mert legfeljebb majd alkudnak, de szerinte menedzser pozícióban már 3-al kezdődő számok vannak, és ha túl kicsit mondok, akkor nemcsak magamat becsülhetem alá vele, de a melót is. De azért 300k-t én magamat ismerve soknak tartok, de azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni a melót, és nem érzem gáznak, akkor meg miért ne kérném érte a legnagyobb összeget amit hajlandók kifizetni. Ha meg nem vagyok jó, akkor meg próbaidőben bármikor elküldhetnek.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azazhogy mondjak be nyugodtan nagyobbat, mert legfeljebb majd alkudnak, de szerinte menedzser pozícióban már 3-al kezdődő számok vannak, és ha túl kicsit mondok, akkor nemcsak magamat becsülhetem alá vele, de a melót is. De azért 300k-t én magamat ismerve soknak tartok, de azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni a melót, és nem érzem gáznak, akkor meg miért ne kérném érte a legnagyobb összeget amit hajlandók kifizetni. Ha meg nem vagyok jó, akkor meg próbaidőben bármikor elküldhetnek.