Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Micsoda világot élünk. A mi időnkben a csajok át se öltöztek tesiórára, mert mindegyiknek felmentése volt, a fura hetente jelentkező menstruációs panaszaik miatt. Manapság meg már futnak is? Megáll az eszem.
Mi azért kijártunk még télen is a 30 centis hóba sapkában, pólóban, rövidgatyában, kínai tornacsukában focizni. annak különösen örültünk, mikor valaki becsúszott szemből, és teleszórta a lábunkszárát hóval. a vége felé már le se olvadt róla, úgy kellett leverni mikor mentünk befelé. Aztán odabent hirtelen le akart szakadni, akkor néztük hogy tiszta sárga meg zöld a sípcsontunknál.
Kajakra fagyási sérülés lett. Engedtük rá a langyos vizet, de marha csúnya volt pár napig. Én attól féltem maradandó lesz, de megúsztuk.
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kajakra fagyási sérülés lett. Engedtük rá a langyos vizet, de marha csúnya volt pár napig. Én attól féltem maradandó lesz, de megúsztuk.