Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Megkerestelek iwiw-en, kiváncsi voltam hasonlít e avatarod ahhoz ahogyan valóságban kinézel, beteges, mi?
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Bár az enyém nem egyedi, mégis úgy érzem millió klón vesz körül PH!n, talán mert rólam mintázták? Hol az egom, látta valaki? Nem, szóval szerettem volna egyedit, de még messze vagyok tőle, mint Kalocsától a brazil főszerpaprika. Ez elég sz*r hasonlat volt ..
Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből