Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na, megyek ma munkaügyibe, alig 2 óra várakozás után (2-en voltak előtem!!) bemegyek, beregisztrál a csaj, kérdi adjon-e igazolást, hogy nem vagyok jogosult ellátásra. Mondom naná, pont kell is az EÜ-támogatás igényléséhez. Végzek, rohanok az ocsmányirodába, megyek a lakcímnyilvántartáshoz, azonnal hívják is a sorszámom, elmondják hogy mi kell a lakcímváltoztatáshoz, tulajdoni lap vagy adásvételi kellett hozzá, úgyhogy hazarohantam, levittem ezeket magammal, megnézték, bekérték, és ahogy Jancsi mondta, 5 perc alatt kész lett az új lakcímkártya. Na azzal a lendülettel át a másik oldalra a szoc.ügyes részbe, odaadom a kitöltött több kilométernyi igénylőlapot, minden okés, kéri a csaj a munkaügyis igazolást, odaadom, azt mondja nem jó. ??
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
És ez nem azt jelenti hogy jelenleg nem kapok ellátást? NEM. Nekik az nem jó ami azt igazolja, hogy eddig nem kaptam, és jogilag jelenleg nem vagyok jogosult ellátásra, hanem az kell, hogy JELENLEG NEM KAPOK ELLÁTÁST.
Nemtom mennyire érthető: a magyar állam szerint ha én jogilag nem vagyok jogosult ellátásra, az nem jelenti azt, hogy nem is kapok ellátást, tehát igazolnom kell, hogy habár egyáltalán nem vagyok rá jogosult, valóban nem is kapok.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
2007.10.08. MagyarországAnnyi haszna volt az egész mai napnak, hogy 2 olyan jó nőt láttam az okmányirodában...
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami