Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
.
Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.