Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jah, egyébként, bár nem láttam a részletes adást, de szerintem kb az lesz, mint amikor nővéremtől elemelték egyik boltban pénztárcáját a táskából. Az egyik eladó látta, de nem mert tanuskodni, mert félt, hogy megverik. A rendőrök meg azt mondták, hogy mondja meg nővérem a bankók sorozatszámát (Na köszi.. A címleteket tudta, meg kicsit sem volt feltűnő, hogy friss ropogós 20.000esből van 3 darab egy utolsó senkiházi.... szal nála) Sajnos és akkor nem voltam otthon, de az tuti, hogyha vele vagyok, akkor mire a rendőrök kiérnek, addigra a pénzt már visszaadták volna.
Szal mondja meg a telefon IMEI számát, és a bankók sorszámát, mert ugyan látszik, hogy ellopják, node lehet az csak egy féltégla is, meg egy köteg papír,nem? És csak be akarják mártani szegény ártatlanokat.
szerk: Az meg különösen okos dolog volt, hogy bent a rendőrségen az elkövetők előtt kellett nővéremnek bediktálnia az adatait, a lakcímét, stb....)
Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest