Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz venember83 #22486 üzenetére

Ónosesőtől jegesedett, nem letakarított utakkal tarkított szépjónapot mindenkinek :)

" Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. "

Jelentem két nőstény bársonytalpú leledzik a családban, közös fedél alatt és nem tapasztaltam, hogy gázos lenne őket együtt tartani :) A két macska között három év különbség van - ebből adódóan akadtak azért mókás helyzetek ;)
    Amikor idekerült hozzánk a fiatalabbik jószág, az első két hétben az öreglány fújt rá, féltékenykedett és látszott rajta, hogy iszonyatosan megsértődött. Két hét után megtörtént a szaglásszuk körbe az új jövevényt című protokoll, majd szinte örökbefogadta a kis újoncot :)
    Nem egyszer lehetett látni, amint a csöppség szopni próbál a pótmamától, simán hagyta a mafla sárkány neki - talán még a teje is megindult, azt nem tudhassam mert én nem csekkoltam le :DDD

Más: Szégyen és gyalázat, de ma inkább buszra ülök, nem megyek autóval melóba - nem szívesen zúznám le a verdát.
    Tegnap este már szemetelt valami az égből hazafelé jövet, ma reggelre jégpályává változott kisvárosunk.

Ez úton szeretnék sok-sok csókot küldeni az illetékes úttakarító Zrt. főnökségének - bibircsókot a pöcse hegyére :U Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban... :U

Aktív témák