Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Khmm...

-
venember83
nagyúr
Na jo, ugy nez ki en kene fozzek magamnak valamit... Avagy fogyokura? Hmm...
Udv neked is, Race!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
napersze..

-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát ez így elég karcsúnak hangzik - elhiszem, hogy valami főtt kajára vágysz

-
venember83
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Hoho, az mar kozelebb van... Most jonne jol valami auto

tildy: szerinted pl egy restauralt Ford Granadaval ki elott lehet tetszelegni? Hidd el, sokan vannak, akik azert veszik azt a kocsit, mert tetszik nekik. Meg tobben pedig, akik azert, mert pont jo s szarnak arra ki mit gondol roluk, meg az auto "nem csunya".
Csak a feltorekvo pocsok akarnak tobbnek latszani, mint amik.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Vigyek? Bashnek nem kell?
bambano: kosz, de mivel elvalaszt par szaz kilometer igy ez is kinzaskategoria.
Bubu79: a nep evett. Reggel majpastetomos kenyer, aztan ebedre ket szelet lekvaros kenyer. Csak mar kicsit komolyabb kajara vagyik a nep, el kene gondolkodnia a nepnek a pizza rendelesen is...
-
válasz
venember83
üzenetére
főzök halászlét...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A Nép miért nem evett már valamit?

bambano: hogy van szíved egy halászból levest főzni?

-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
ismered a szamot
jo nekem a trabant nem kell cadillac -
válasz
philoxenia
üzenetére
Most miért? állítólag annak idején a Yugo álnéven futó Zastavákat nagyon szerették

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Kentuckyban azért naggyon különleges lenne egy Dacia. Ára 100$ Vám 1000$

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
napersze - csak Te ezeket a csajokat nem engednéd a kocsidba...

-
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
tele vagyok komplexusal, de most olyan jo hogy ev vege van es lazitok
leszek is sokat errefel
de ezek a daciak telleg tetszenek
hehe -
válasz
bolondember
üzenetére
szerintem a probléma lényegi kérdése az, hogy melyik irányból küzdötted oda magad
Ha bekapott és egyben lenyelt, az egy kicsit elegánsabb 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Kezdj el regényt írni.
Így kezdődhetne:
"Egyedül ült a világ végén a sötétben, csak a Logout fénye pislákolt az éjszakában......" -
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
rohogtem a kocsikon

-
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor ez a lehetőség is kilőve - a 183 centimmel nem igazán vagyok nyúlánk...

Úgy tűnik Tildy végleg kiesett

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De legalabb nem szoros belul az anusz. Orulnod kene.
21860: Hat igen, akinek anno levis farmer meg adidas polo jutott...
Megjegyzem ezek a Dakwagenek sokkal jobbak voltak mint a legtobb szovjet gyartmany. Ha kicsit torodtek veluk. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Rotflmao, de nagyon igaz

tiv83us: már nem sokáig
Ők is kezdik. -
bolondember
MODERÁTOR
beértem a melóba, a villanyt lekapcsolták, egy szem kis asztali lámpa szolgáltat az asztalomra fényt - úgy rézem magam, mint egy barlangban egy medve ánuszában ücsörögnék egy szál gyertyával...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Drága egyfejű Barátom - mihez is kezdenék Nélküled

TIldy: sznobmárkák? Most belémgázoltál, de nagyon

-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hogy telefonos-e vagy sem, az igazából mindegy a kérdés szempontjából. Nem olyan bonyolult az, megy egy privi.
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hihihihihihihihihihihih
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Legalább nem látja senki, hogy leiszod magad, mint a csascsi.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Szép, mondhatom...
tiv83us.
A propelleres: az a bömös.
A sznobmárka meg az , ami farokhosszabbító (leginkább német márkák, bár van közte svéd és olasz is).
Bár ilyenkor mindig elgondolkodok azzon, mennyire tetszik nekem a tiburon, és hogy sokan biztos csúnyán néznének rám, netalán lesznoboznának, ha olyanom lenne. PEdig szimplán csak tetszik, nem másoknak szeretnék vele megfelelni. -
-
Szép estét!
A mai nap folyamán a kedves netszolgáltatóm kissé visszaesett a szememben. A történet előzménye, hogy tegnap d.u óta elkezdett rakoncátlankodni a net (nővérem mondta,hogy 1-2 oldala nem jött be,de ebben még nincsen semmi rendkívüli). Este végre bepattanok kedvenc fotelembe,hogy kiélvezhessem egy kicsit a Tabula Rasa-t. Hatalmas laggok, disconnect hegyek, játék honlapja nem jön be, stb. Ekkor már kezdett gyanús lenni a dolog, gondoltam beszerzem kedven progimat (WinMTR), hogy megsasoljam mi merre meddig. Aham, persze, szereztem volna,ha egyetlen külföldi domaint el tudtam volna érni, illetve az éjszaka közepére már a legtöbb magyarral is gondja akadt (csomagvesztés kb 30% körüli egy itthoni címre). Reggel felhívom őket gondoltam kis naívan. Hívtam volna,ha nem lett volna foglalt,vagy ha a központ nem foglalt,akkor 15 percig zenél a fülemben,hogy "az ön hívása fontos nekünk,kérjük...."
Supportos 1.: Végre felveszik, elmesélem,hogy a külföldi domainek nem elérhetőek,és a magyarok között is válogat a drága netem. Éppen a telefonszám cserénél tartanánk,mikor megszakad a vonal. (ismeritek az iceageben az "ősmókust",amikor elkezd tikkeli a szeme?..)
Supportos 2: Bő 10 perc után sikerült megint beszélnek egyikükkel, elmondtam,hogy az előbb megszakadt,de elismételtem szokásos panaszomat,hogy külföldről semmi stb. Erre megadott egy másik telszámot,hogy domain problémákkal ők foglalkoznak (???). Sebaj fehívtam, kiderült,hogy a drágaszágos hölgy amolyan Pavlovi reflex szerűen a domain szó hallatán átirányított a server-hosting részleghez....
Supportos 3: harmadik körben 3. hölgy, panaszok elmesélése, mondja,hogy rendben átadja az infót a szakembereknek, majd hívnak, és köszöni a hívást. Mondom neki esetleg,ha elkéri a telefonszámomat, akkor még fel is tud majd hívni,nem kell majd füstjelekkel kommunikálnunk (itt már kezdett nagyon tele lenni a tököm velük)
Technikus: kb 10 perc múlva felhív a kolléga, hogy megnézte,náluk minden hiper szuper,rendben van, ránézett a modememre az is jónak tűnik,de lát a modem mögött egy routert. Mondom igen van,és? Hát mert a routerek szoktak olyat csinálni,hogy egyes weblapokat megszűrnek.... Nah itt elpattant valami,és elmagyaráztam,hogy a routerek nem szoktak, hanem a kutyák.. A router max akkor szűri,ha beállítják,nincsen saját akarata. De azért csak az ő kedvéért,csak neki,csak akkor (sajnos nem voltam otthon,így nem tudtam a slusszpoént) megnézem router nélkül,amint hazaérek.
Hazaérvén,gépre ránéz,oldalak kattintásra nyílnak,minden frankó..
Technikus visszahív,mondom minden rendben.A következő kis párbeszéd zajlott le köztünk kb:-Áh, kivettem a routert?
-Nem,a routerhez hozzá sem nyúltam.
-Akkor restartoltam a routert.
- Nem, hozzá sem nyúltam, böngésző indít,minden oké.
- Hát akkor be kell vallanom, innen távolról csináltam egy modem restartot.
- ....Na most. Egyrészt miért kell engem hülyének nézni? Egyrészt azért, mert ha azt mondom, hogy igen újraindítottam a routert, akkor én vagyok a hülye,meg a gonosz, másrészt nem vagyok benne biztos,hogy egy elmondása szerint "lehet,hogy befagyott" cable-modem szelektíven nyitja meg a honlapokat.
Mindenesetre most jó,és hát ennek is örülni kell...
Bocsánat a hosszú írásért,csak kijött belőlem.
-
sekli
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
azert gondolom a koccintast nem a cegnel hajtod vegre...

-
7
addikt
No. Én úgy hiszem, menek most filmet nézni. Rég butítottam már az agyam.

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Földim

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor bizon nem menek találkozni veled.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jájteszegény. Jársz valamikor szilveszter környékén a Bp-Győr vonalon?

-
sekli
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
tildy
nagyúr
Fenséges öblítésnek üzenem, hogy a dupla adatráta véletlen elérésű 512 megabájtos memóriáját átvette a postásnéni, és ígéretet tett arra, hogy holnap megérkezik hozzá.

#21774 öregtrotty: bizony.
De kizárólag akkor , ha logan felirat áll mögötte
Sajnos propelleres és egyéb sznobmárkák részemről kiesősek, ha ilyen pasival kerülnék közelebbi kapcsolatba, szerintem nem lenne hosszúéletű a dolog

-
Winner_hun
félisten
Nem jó dolog szemüvegben kis helyen pc-t szerelni, ha hozzáér valamihez pl a keret, a frász jön rám
Persze előtte lehet odébbtoszogatni az asztalt hogy legyen elég hely, de vaktában szerelés rulz
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jajteszegény. Mijamelódnekednéked?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kapcs-ford. Nyisd ki az ablakot, küldöm fénypostával

-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemnem. Az én PDA-mon (WM5 van rajta) alapból volt java midlet manager (Esmertec nevű java vm), így képes futtatni java alkalmazásokat is. Nekem az Opera Mobile nem jött be annyira. Nagyobb az erőforrás-, és tárigénye, lassabb nálam, és nem utolsó sorban nincs ingyen, ahogy említetted is. Ez a mini meg pár 100kb, gyors, okos és ingyen van. Annyi gondom volt vele, hogy sima gprs wappal (nem internet) nem tudtam összehozni, és az az őű ékezetek hiányoznak.
-
válasz
venember83
üzenetére
Képet kérek róla. Romboljuk az OT színvonalát.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kölcsönadjam a nagy hatótávolságú lőfegyveremet, amit csakis Miattad szereztem be a minap? Megoldaná a neonos problémádat

-
7
addikt
Hm. Viccesen alakult ez a mai nap. Az eddigi 2 szilveszteri meghívásom behalt - kiderült, hogy mégsem tud összejövősdit szervezni a 2 meghívó közül egyik sem (lehet nekik hinni, megmondanák, ha nemkívánatos volnék).
Viszont kaptam egy meghívást Győrbe. Tehát még választanom sem kell, juppíííííí

-
bolondember
MODERÁTOR
na, öltözök, megyek felakaszto, izé, megyek dolgozni...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
ja, fogjuk rá, valami olyasmi...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Takaritas megvan?
Hmm, idegesit a szomszed ablakban az a vilagito neon-Jezus... Vagy csak nekem lenne tul jo izlesem?

-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az opera mini eleg jo. En azt hasznalom.
szerk: azert eleg kenyelmetlen pda-rol potyogni. Inkabb nem ph-zok ha nincs gep. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újraindítja a szervert.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megissza az összes piát ?

Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig annak idején nekem nem is Ő látszott fontosnak, de nagyon hiányzott a régi számoknál.
egyébként rendes halászlé 6-7 óra alatt megvan...