Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
Whaskes
üzenetére
Tessék: Bulletinboardforum
-
Kazimír
őstag
Ezt meg nem hiszem el: Erényöv férfiaknak

-
-
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt vietnaaaam!

-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ezzel fokozom, annyira de, hogy már viszont - éééérted

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hűha - jól aludtál? Kicsit mintha harapósan ébredtél volna

-
Bubu79
addikt
Mi van velem?
Böngészgetek egy másik topikban, mikoris belebotlottam Vágányzár fórumtársunk egy hsz-ébe, amitől első olvasatra szűnni nem akaró röhögőgörcsöt kaptam ( jó a stílusa a fószernek
), majd elkezdtem visszaolvasgatni az OFF-ban és rábukkantam erre - ugyan nem válaszként érkezett Tildy üzenetére a Motkány hsz-e, de baromi jól mutat egymás alatt/felett a kettő

Vénember: Abban biza lehet valami, hogy nem bírom a szeszt

-
Pompi
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Genetikailag hibás lehet, mert most téli álmot kellene aludnia

-
RoyalFlush
őstag
hee ez a Motkány nem igényli az alvást ?

egyébként jóreggelt
-
Bubu79
addikt
Szépjóreggelt mindenkinek

Azt nem tudom, hogy egyébként mit hallgatnak, de a zene, ami szólt, az baromira jól passzolt a koreográfiához - van valami spéci neve is annak a tülöknek, amit az Ausztrál bennszülöttek használnak, az volt benne, meg jó sok basszus

Én alapvetően nem szereten a gépzenét, de ez így kántálás nélkül, a látvánnyal együtt valami fergeteges volt

Ich habe großes katzenjammer
Talán a rendezvényen árult forraltbor lehetett a ludas, lehetséges, hogy tablettás borból készült
-
Pompi
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Reggelire?
-
FehérHolló
veterán
Csacsit akarok!
-
venember83
nagyúr
Szepjonagyot mindenkinek

-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pálinkásat neked is

-
Winner_hun
félisten
Igeeeeen, nyomtatás ebben a pillanatban lett kész, mintha ki lett volna számolva, kész lettem, igenigenigen
Most go to suli, 7-17-es vonatot még el is érem
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Dehogy alszunk. 4:30-tól megejtettem a karácsonyi/szilveszteri nagybevásárlást. Most nézem az éjjeli gépmutatványokat, oszt menek kávétgyártani.

-
Winner_hun
félisten
Mindenki alszik? Ilyenkor? Hogy is van? Pálinkás jóreggelt

ps: most kezdtem nyomtatni, bár tudom, senkit se érdekel..
-
Winner_hun
félisten
Szépjóreggelt mindenkinet

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
mennyé'má' aludni, mer' jön a jégkorszak!
-
Winner_hun
félisten

-
most lett csak világos igazán :p
-
bolondember
MODERÁTOR
én is eltakarodok aludni - aki trollkodik még, annak majd jó pihenést...

-
tiv61us
őstag
OK
villanyt lekapcsolom -
sekli
addikt
huu, most latom, hogy a moderatorok meg az idot is vissza tudjak forgatni... legalabbis a logout-on..., meghogy nem habostorta...

-
tiv61us
őstag
mondjuk aze tildyvel egyszer telleg elteregetnek
a padlason
kivancsi vagyok hogy teszi fel a T shirtet meg ilyenek
na joccak -
sekli
addikt
mifolyikitt....?
jo, elmult mar 11... 
-
vágányzár
tag
-
Winner_hun
félisten
Grr kékhalál

-
tiv61us
őstag
orditottam toporzekoltam
tildy engem vigyel a padlasra -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Erre már válaszoltam.

-
EQMontoya
veterán
retkes kib..ott anyját az émásznak. 1 óra alatt sikerült összehozni 3db kb 0,5s-os áramszünetet, annyira rövid, hogy a modem nem kezd el újra feljelentkezni, pont annyira elég, hogy a gépet már kivágja. kezd eldurrani az agyam, ha karbantartás van, azt mi a bánatért nem lehet előre jelezni?
lol: felhivom a szolgáltatót, asszongya a nőci, hogy üzemzavar van, a pillanatnyi kimaradások azért vannak, mert a kolegának vissza kell kapcsolnia a magától lekapcsoló részt.
két kérdés:
1. redundancia?!
2. kolega valószinüleg korábban asztalitenisz-világbajnokként tevékenykedett, ezrelékes reflexidővel, és a visszakapcsolás időtartalma a klikkeléstől számitva 0 időtartamon belül történik meg, ugyanis a 3 áramkimaradás olyan rövid volt, hogy még a modem sem halt le, tehát az végig online-t jelzett, nem kezdett el újrabootolni. köszönjük a valósághü tájékoztatást. -
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó éjt - Neked is és mindenkinek. Ellépek én is durmolni, mert leragadnak az 5 órai keléstől a pilláim - holnap 10-ig fel sem kelek

Blackie: Az ok, hogy mindent látsz, de miért álcáztad Magad rosszindulatúan bámuló tapsifülesnek?
( a választ - ha lesz - majd holnap elolvasom, mert lassan ténylag elalszom itt ülve
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csernus doktor - Maga analizál engem?

-
tiv61us
őstag
[link]
hat errol meg ennyit -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
amúgy idén ez a 2. áramszünet, de kénytelen leszek ups-t venni.
-
EQMontoya
veterán
ó hogy bassza meg az émász a darabos elektronjait, 1 perc alatt két áramkimaradás, ez müvészet ám...
-
Bubu79
addikt
Előzetes számításaim szerint cirka másfél óra múlva holnap lesz - December 20-a csütörtök

A helyzet az, hogy olyasmit akarsz a dolgok mögé látni, ami nincsen és nem is volt ( és jó erős a valószínűsége, hogy nem is lesz
)Mixeled az eseményeket és a "szerelmes vagyok" kijelentést nem a megfelelő helyre helyettesítetted be - adott a Tűzvarázsos hölgyemény, aki megbabonázott a mozgáskultúrájával és a mosolyával, na Őrá értettem azt, hogy azt hiszem szerelmes vagyok - és adott a másik hölgy, akinek szimplán csak nagyon örültem, mert régen találkoztunk

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
He-he. Ienkor olyan szépen jönnek fel a nyári emlékek.
Hihetlen jó volt. Lényeg hogy lementünk balcsira barátommal 3 csajhoz, 3napra. Az éjjeli fürcsik miatt mindeki meg volt fázva+némi másnaposság de nagyon király volt. És utcsó este a mesztelen fürdés után erősen ittasan az ágyban zuhanva jött ki hogy "Asszem szerelmes vagyok" 
202: Aham. msot még ezt mondod. De vajon mi lesz holnap?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nincsen semmi extra a háttérben, csak egy nagyon kedves régi hölgyismerőssel váltottunk pár szót, akivel kb 10 hónapja nem beszéltem - egyszerűen így alakult

Nem több, mint barát - és ez nem kamu

Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kibicnek semmi sem drága 
Vagy ne aggódjak, hanem linkeljem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)