Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Szép estét mindenkinek!
Mai "remek" hír: szingli lettem.A dolog érdekessége,hogy az ok amiért - khm lányos zavaromban nem is tudom,hogy hogy fogalmazzak - ki lettem b@szva, hogy nem fordítottam rá elég időt.Ez így még igaz is lehet,a problémám azzal van, hogy egyrészt nem régóta voltunk együtt, másrészt kb 1 hetem van,hogy leadjam a szakdogámat - amit ő is tudott,bár ezek szerint nem értette meg -, szóval nem éppen a ráérős időszakom van, illetve magamat is elhanyagoltam az utóbbi időben, amitől kezdek kicsit befordulni... Ezek után végképp nemtom megérteni, hogy miért most, meg miért ezzel az indokkal... Ennél még a "inkább legyünk csak barátok" is jobb lenne vagy valami hasonló
No mind1. Igazából nem tudom miért ide írtam, tudom,hogy van nők, nőügyek topik, de nem keresek megoldást a problémára, a ex-drágaszágom megoldotta, csak be szerettem volna köszönni.Szóval szép estét mindnekinek

Aktív témák
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No mind1. Igazából nem tudom miért ide írtam, tudom,hogy van nők, nőügyek topik, de nem keresek megoldást a problémára, a ex-drágaszágom megoldotta, csak be szerettem volna köszönni.