Hirdetés

Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Bubu79 #12189 üzenetére

    Egy honap pihentetest nem tudom minek irtak bele, mi mar masnap is ettunk/eszunk belole s teljesen jo.

    Pepecs munka, de lehet konnyiteni rajta. Peldaul a ledaralt pritaminpaprikat egy nagy labosban beteszed a sutobe <alufoliaval lefeded!!!>, ontesz ala paradicsomlevet s ott puhul meg az egesz, nem kell keverni es sokkal gyorsabb. Csak a hofokkal vigyazni kell, nehogy szenne egjen az egesz. A recept pl kifelejtette azt, hogy hagymat aprora vagsz s azt kicsit megpiritod az olajban s erre ontod a pritamin-paprikas masszat. Majd erre a bab s paradicsomle. Ha a pritaminpaprika megpuhult a sutoben, akkor csak kb 1.5-2 orat kell a tuzon kavargatni. Kozben persze kostolgatod s izles szerint teszel bele fuszereket. Nem art ha a vege fele van meg valaki aki addig nem kostolta meg, mert objektivabb a velemenye, mint a tied, akinek a szaja mar megszokta az izeket s nem veszed olyan konnyen eszre a fuszerek okozta valtozasokat, csak mikor mar tul sok a so/bors/akarmi.

    Zewa: hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne :K

Aktív témák