Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest