Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz fokukac #3192 üzenetére

Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.

Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt. :)

Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..

Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt. :)

Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra. :(

A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni. :D Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk. :DDD Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. :)

Aktív témák