Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Ezt a fenék harapást vond vissza hama, mert kikapok otthon, csak szeretted volna Te aztat!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor is imádnivaló fazon vagy és kész, melegen ajánlak mindenkinek, aki egy kellemes társaságot keres
Szerintem nem volt kétélű bók, de ha úgy érzed menten bocsánatot kérek itt mindenki előtt!!!
Viszont télleg sokat beszélsz, de azt naon jól csinálod, érdekesen adod elő gondolataidat!!!!
A mélyizomtorna nem ugrálásból áll, hanem picike izommozgatásokból, amik erősítik és formálják az alakot, de nem olyan drasztikusan, mint a fitynyessz... Szerintem Béres Alexandra ebben a leg profibb, bár vitába szálni nem szeretnék ezzel kapcsolatban senkivel...
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Xpod: megosztanám Veled, nem bírnám nézni...
Tildy: hát ugyan vigyázok is, de csak egy kicsit, egy finom falatnak nem akarok ellen állni, Egyszer élünk
, meg Béres Alexandra is sokat segít, most 167 cm magas vagyok és 53 kb
Sosem fogyóztam és nem is fogok
De ha Te esetleg fogyózol, akkor szívesen adok tippeket, a barátnőimnek ugyanis egyfolytában ez a témjáuk, meg az, hogy hogyan tudnak a fini szalonnámból lopni egy falatot
Sipi: Imádollak, szereted a tőkehalmájat?
Ngabor2: nassika kell, teához meg pláne

Még a végén kibúvik, hogy Sipi, meg Én.... Jajj nekem szó sincs erről... Egyszer taliztunk a Margit szigeten, higyjétek el nekem élmény a faszi, annyit beszél és nem bírja abbahagyni, de olyan Hofi stílusban, nem bírtam abbahagyni a nevetést...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Nincsen cicám

Volt egy fehér félperzsa cicám, Dönyőnek hívták, de sajnos elpusztult, azóta nincs...
Akkor még apámékkal éltem, kertes ház, macskának külön kis lakrész a kertben, szép élete volt..., és nagyon okos cica volt!
ezek szerint Te szereted a cicákokat?
Ó igen, pogácsa minden formában és mennyiségben jöhet, de én is naon finomat tudok gyártani
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Kezdem azt hinni, hogy Te csak sütikén, meg édességen élsz!

Megjegyzem nem is olyan rossz dolog az, én is imádom a pocakom, főleg ha nagyon finit pakolhatok bele
Ladybug: Munkahelyemtől nem messze van egy pici cuki, ott kapható a világ lejobb puncstortája, de ha van egy szupi recepted szívesen fogadom
ÓÓ igen, rendszeres látogatója vagyok a cukinak
-
pussy_cat
tag
-
pussy_cat
tag
Szerelemtől megrészegült, kellemesen másnapos, andalgós szép reggelt Mindenkinek!
Most értem be kedvenc munkahelymere és Ti voltatok az első gondolatom
Ez talán már a függőség?
Tildy: Hogy vagy? -
pussy_cat
tag
Finom teától selymes szép estét mindnekinek

Én is nagyon szeretem a különleges teákat, talán nem reklám, de az V. kerületben van egy nagyon jó teabolt a Veres Pálné utcában (Big Ben Teaház), nagyon különleges és ízletes teakeverékeket vásároltam már tőlük...
Amit épp most iszom az Sencha Tropical névre hallgat, kandírozott ananász, mangódarabok, napraforgó virágszirom és zöldtea keveréke. Kis tejszínnel isteni az íze, bearanyozza ezt a szép estét
, és az illata
Xpod: ha valóban finomat szeretnél, és rajongsz a gyümölcs ízért, akkor aszalt gyümölcsöt áztatsz a teavízbe. Ezt úgy tedd, hogy felforralod a vizet, visszahűtöd kicsit, majd a csészédbe teszel az aszalt gyümölcsből és a teafűből az adott mennyiségben, és 3 percre állni hagyod lefedve. Kellemes, zamatos tea lesz belőle. Tipp, kókuszos teához isteni az asztalt sárgabarack és enyhén cukrozott ananász.
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Mosolygós, csókokkal teli szép reggelt mindenkinek

Most értem be a melóhelyre, kellemes álmos melankólia uralkodik az irodán, friss, gőzölgő kávé illata kering a levegőben, szinte hívogat, hogy igyam meg
Csók mindenkinekl! -
pussy_cat
tag
válasz
neongorack
üzenetére
Csak ügyesen, én épp leszokóban vagyok
Bár senkit nem hagyagoltam, csak sokat éjszakáztam a gép előtt... -
pussy_cat
tag
válasz
neongorack
üzenetére
Gratula!
Nekem három hónapja van, szinte függő lettem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pussy_cat
tag
Szép, mosolygós, vidám, szerelmes szép reggelt mindenkine!

-
pussy_cat
tag
Szépjóreggelt mindenkinek!
Igaz lassan dél van, már a második kávén gondolkodom. Egész hétvégén alig beszéltem valakivel, bár tegnap hazamentem apámékhoz, de inkább csak napoztam egy nagyot, meg búcsú volt, ott lődörögtem, felültem egy-két olyan életveszélyes bigyóra. Szombaton meghódítottam a budai várat, majd a Margitszigetet, gyönyörű idő volt.
Asszem lassan nem lesz szükségem a hangszálaimra, vagy veszek magamnak egy diktafont
Csók mindenkinek
-
pussy_cat
tag
Szépjóreggelt mindenkinek

Hál istennek péntek, bár megen egy magányos hétvégének nézek elibe..., de majdcsak vége leszen már...
Így kihasználva az időmet belefogtam egy lakásfelújításba, falszínekkel kapcsolatban várok ötleteket
, fűrészporos tappetta leszen a falon és a plafonon is..., nyír bútorok vannak...
Az előszoba narancssárga lesz, ahhoz kellene valami frankó kis színecske
Csók mindenkinek
-
pussy_cat
tag
Mosolygós szép reggelt mindenkinek!
Tegnap egy csodás napot töltöttem el, ma viszont még a reggel is fájt, ráadásul otthon hagytam a kajámat is és a tápot is a gépemhez...
Köszönhető ez annak, hogy a szomszédba költözött egy idős bácsi, vittem hát az új szomszédnak egy kis sütikét és ottragadtam pálinkázni. Nem ittam sokat, egy nő ne legyen spicces sem, de úgy tűnik ennyit sem kellett volna
Csók mindenkinek, legyen szép napotok! -
pussy_cat
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Örömmel olvasom soraidat, ezek az élmények mindig egy életre szólnak

Bár nekem a főzéssel kezdetben gondjaim voltak, otthon mindig nagy adagokat főztünk, kettőnknek meg csak valami maréknyit, így valami mindig vagy nagyon sós volt, vagy ízetlen, de volt hogy jól jött a vj és a kenyér...
Bár ennek a kapcsolatna vége szakadt 6 év után, de még mindig jó érzések töltenek el ha eszembe jut...
-
pussy_cat
tag
Lehet hétvégén nem naon leszek, így én is most köszöntenélek Tildy!
Egy tó közepén nyíllott ki egy rózsa,
Ezt küldöm Tenéked születésnapodra!
Viruljon előtted ez a kicsi virág,
Életed legyen Öröm és Boldogság!
Viruljon előtted az élet hajnala,
Ezt küldöm Tenéked születésnapodra!!! -
pussy_cat
tag
Mosolygós szép reggelt mindenkinek

Annyi a meló ma, hogy csak pörgök, mint a ringispil.
De egy fini kakjóóóó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont télleg sokat beszélsz, de azt naon jól csinálod, érdekesen adod elő gondolataidat!!!!

Gratula!