Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
detto
valamikor volt már egy nálunk is, de nem mentem. minek?
aztán most úgy döntöttem hogy miért ne. lehet hogy megbánom, lehet hogy nem
azt szeretem a legjobban az ilyen találkozókban, mikor jön a szöveg, hogy sziiiaaa, de rég láttalak, hogy eltűntél, nem is jelentkeztél...
ilyenkor mondok mindig annyit hogy 10 éve ugyanaz a mobil számom
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
Hát nekünk is valahogy úgy. 2008ban lesz a 10 éves évforduló, de igazándiból majdhogynem teszek rá. Sosem szerettek ott igazán, és szerintem csak örülnének a nem mennék el.
Xpod: végülis voltam eddig szinte midnen, de ugyanazt éreztem mitn gimiben is... Nem vagyok közéjük való.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
QuarK
senior tag
válasz fokukac #2181 üzenetére
Nyitnom kellett volna devizaszámlát itthon, vagy külföldön, hosszú sztori miért nem tettem egyiket se; nem volt arrafele Western Union csak Moneygrab, annak nincs HUN képviselete... És mondom, be volt biztosítva, 300fontig lehet; tehát ha elvész, akkor térítik. És 4 nap alatt otthon volt.
-
jeges
senior tag
válasz fokukac #3137 üzenetére
a zafrikai meló csak átmeneti vót? montha többször is jártál vón' arrafele.
moldova írta vmelyik novellájában:
-de nem fog hiányozni a munkája?
-egy közgazdászé?
maj' elfelejtettem: szép jó reg mindenkinek!
szerk: lady: mi dec 20-26 közé várjuk a legifjabbat
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz fokukac #3192 üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni. Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk. Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában.Nuclear launch detected
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #3559 üzenetére
Chivast ne is említsd. A legfinomabb whisky amit valaha ittam. Van is egy 12 éves literes fent a szekrényen (jó dolog a hallgatóktól ajándékot kapni ). És várja a megfelelő alkalmat.
Tokajon mazsola bort íttam egyszer. Isteni volt. Valami iszonyatosan édes volt és nagyon csúszott. Aztán mikor a harmadik pincéből jöttem fel akkor már én is majdnem másztam, mert igaz, hogy láttam az egyenest csak nem éreztem.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pussy_cat
tag
-
nagyúr
válasz fokukac #3563 üzenetére
na minthogy senki nem fejtette meg (pedig nekem hajnali 3-kor egészen
tetszett, ki az a hülye, aki ilyeneket talál ki... )
egy hevenyészett egyenletet felírva :
(ha x a gyerek kora)
5(x+6) = 21+x+6
x = -3/4 év, = -9 hónap jön ki megoldásnak...
mínusz, tehát az apuka még nem is apuka, vagy legalábbis éppen most van az
anyukában...
azaz éppen most megy az ungabunga...
>éjszakai fárasztóságok :
>matek példa.
>
>Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka
>pontosan
>5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.
>
>Kérdés: Hol van most az apuka?
>(van értelme)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
válasz fokukac #3912 üzenetére
Adott 13 db érme. Az egyik súlya különbözik a többitől. Három próbából meg lehet állapítani, hogy melyik érme a bűnös. Nekem csak 4 lépésből sikerült, de kiváncsi lennék a megoldásra. Hajrá PH!-s tudorok.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz fokukac #3924 üzenetére
Nem rossz megoldás, de ezzel az a baj, hogy abból indultál ki, hogy a keresett érme nehezebb a többitől.
De az érméről nem tudjuk, hogy könnyebb vagy nehezebb a többinél.
Az a baj, hogy a helyes megoldást én sem tudom. Ezt a kérdést a tanárom adta fel előadáson, de ő is csak azt tudja hogy van megldás rá.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #3931 üzenetére
A lényeg, hogy töketlen fecske legyen
Szerk.:Xpod: Na halljuk!
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Társasjáték topic
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest