Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nem rossz megoldás, de ezzel az a baj, hogy abból indultál ki, hogy a keresett érme nehezebb a többitől.
De az érméről nem tudjuk, hogy könnyebb vagy nehezebb a többinél.
Az a baj, hogy a helyes megoldást én sem tudom. Ezt a kérdést a tanárom adta fel előadáson, de ő is csak azt tudja hogy van megldás rá.
[Szerkesztve] -
válasz
fokukac
üzenetére
na minthogy senki nem fejtette meg (pedig nekem hajnali 3-kor egészen
tetszett, ki az a hülye, aki ilyeneket talál ki...
)
egy hevenyészett egyenletet felírva :
(ha x a gyerek kora)
5(x+6) = 21+x+6
x = -3/4 év, = -9 hónap jön ki megoldásnak...
mínusz, tehát az apuka még nem is apuka, vagy legalábbis éppen most van az
anyukában...
azaz éppen most megy az ungabunga...
>éjszakai fárasztóságok :
>matek példa.
>
>Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka
>pontosan
>5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.
>
>Kérdés: Hol van most az apuka?
>(van értelme) -
bobsys
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Chivast ne is említsd. A legfinomabb whisky amit valaha ittam. Van is egy 12 éves literes fent a szekrényen (jó dolog a hallgatóktól ajándékot kapni
). És várja a megfelelő alkalmat.
Tokajon mazsola bort íttam egyszer. Isteni volt. Valami iszonyatosan édes volt és nagyon csúszott. Aztán mikor a harmadik pincéből jöttem fel akkor már én is majdnem másztam, mert igaz, hogy láttam az egyenest csak nem éreztem. -
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni.
Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. 
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
a zafrikai meló csak átmeneti vót? montha többször is jártál vón' arrafele.

moldova írta vmelyik novellájában:
-de nem fog hiányozni a munkája?
-egy közgazdászé?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

maj' elfelejtettem: szép jó reg mindenkinek!
szerk: lady: mi dec 20-26 közé várjuk a legifjabbat
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Nyitnom kellett volna devizaszámlát itthon, vagy külföldön, hosszú sztori miért nem tettem egyiket se; nem volt arrafele Western Union csak Moneygrab, annak nincs HUN képviselete... És mondom, be volt biztosítva, 300fontig lehet; tehát ha elvész, akkor térítik. És 4 nap alatt otthon volt.
-
tildy
nagyúr
Hát nekünk is valahogy úgy. 2008ban lesz a 10 éves évforduló, de igazándiból majdhogynem teszek rá. Sosem szerettek ott igazán, és szerintem csak örülnének a nem mennék el.
Xpod: végülis voltam eddig szinte midnen, de ugyanazt éreztem mitn gimiben is... Nem vagyok közéjük való.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
detto
valamikor volt már egy nálunk is, de nem mentem. minek?
aztán most úgy döntöttem hogy miért ne. lehet hogy megbánom, lehet hogy nem
azt szeretem a legjobban az ilyen találkozókban, mikor jön a szöveg, hogy sziiiaaa, de rég láttalak, hogy eltűntél, nem is jelentkeztél...
ilyenkor mondok mindig annyit hogy 10 éve ugyanaz a mobil számom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgysem állít meg seniki hallani meg ne is akarom őket , nekem van igazam

és mégsem csípek be tőle