- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni.
Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. 
Aktív témák
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában.