Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
kymco
veterán
A mikrónkat nemrég belülről bevajaztuk egy kicsit
, ugyanis szétrobbant melegítés közben....... most pedig grillezni próbáltunk
Alig látok a füsttől 
-
kymco
veterán
Tegnap katasztófális napom volt. A melóhelyen éjszaka többször áramszünet volt, és reggel 2-3 pc nem indult, és egy helyen a switch is megbolondult nyolc hét kötött gép életét megkeserítve...
A nem induló pc-knél kihúztam a tápcsatlakozót és visszadugtam...és csodák csodája, működött
. Van aki ezt érti? Nem volt elég a tápegység kikapcsolása és visszakapcsolása, szerintem érintkezési probléma sem lehetet, de csak így jött rendbe. A harmadik gépnél, már rutinosan a tápcsatinál kezdetm.... 
-
kymco
veterán
Itt vagyok
. Jó reggelt!
Ma nem a szokványos módon dolgozom: Egy közbeszerzéses rendezvény csöndes résztvevőjeként fogyaszom majd a süteményeket és a kávét
. Így most keltem, azaz a lányom keltett a jéghideg lábával 
-
kymco
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
kymco
veterán
Végre itthon vagyok!
Kiszámoltam, ha bankot váltok OTP->CIB kb1500 Ft-tal lesz kisebb a rezsim.
Szerdán nyitjuk az új bankszámlát
..... kb 2 hónap múlva szüntetjük meg a régit 
-
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
kymco
veterán
Jó reggelt
! -
kymco
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nálunk már ''romokban hever''...

-
kymco
veterán
Ez az utolsó őstagos hozzászólásom...

-
kymco
veterán
Elaludtak a gyerekek.. végre csend van. A két kicsi olyan hangzavart csinál sokszor, hogy még beszélgetni sem lehet mellettük
. -
kymco
veterán
Mindenkinek egészségére.... én már tele vagyok, és a gyerekek is jóllaktak
Már csak egy kis kávé hiányzik 
-
kymco
veterán
Kész az ebéd.... nyam nyam

-
kymco
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
Gyakorlatias vagy.....

-
kymco
veterán
Rakott krumpli lesz ebédre

-
kymco
veterán
Egyedül maradtam itthon a két gyerekkel.... betegek: A lány köhög.... a fiú szipog

-
kymco
veterán
Elaludt a vállamon a fiam, így csak nézem a pizzákat...

-
kymco
veterán
Ma vendégeink lesznek. A feleségem 3 gimis barátnője.... Több, mint tíz éves barátság

Pizzát süt a kedvesem, mindjárt hármat is
nyam, nyam... 
-
kymco
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
kymco
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Kinn voltunk a Duna parton. Régen Dunaharasztin laktam, és akkor a sziget nagyon el volt hanyagolva, de most nagyon szép volt... Az aljnövényzetet eltüntették, nyírják a füvet, parkosítottak, játszóteret építettek.... a napfényben csodaszép volt...
A gyerkek játszottak, én pedig egy vagon fotót készítettem..... a feleségem is csodaszép volt.... úgyhogy gyönyörű délutánt töltött együtt a család...
-
kymco
veterán
Megyek a gyerekekkel a Duna partra, olyan szép az idő! Sziasztok!

-
kymco
veterán
Ma én főztem ebédet.... Tejfölös, majorannás gombát galuskával........
-
kymco
veterán
Jó reggelt!
Az egy tábla tibi sem segített tegnap. De ma új nap kezdődik.... akarom mondani kezdődött, mert a fiam felébresztette 5-kor a lányom, majd visszaaludt. A lány viszont nem, és ő átjött hozzánk aludni. Egy fél óráig gyözködtük, hogy az ágyban ülve nem igazi aludni
. Miután elaludt megoldotta azt a hihetetlen problémát, hogyan lehet egy három éves lánynak egyenletesen betölteni a franciaágyat (180*200) úgy, hogy mi már ne férjünk rajta el mi, felnőttek
. -
kymco
veterán
Fáradt vagyok.... nincs kedvem fórumozni.. El is köszönök: Jó éjszakát!
ui:Holnap szabin leszek
-
kymco
veterán
Lassan készülődök haza... a feleségem most hívott...
Pityergett, mert a két kismanó egész nap üvölt, nyafog, sír és kiabál..... nem volt egyetlen napirendi pont, ami rendesen ment volna.... És még vigasztani sem rohanhatok haza, mert menni kell újra a szervizbe....
Egyéként ha fúj a szél, akkor a gyerekeim áltlában megzizzennek...
-
kymco
veterán
A feleségemmel voltunk egyszer koncerten, mikor várandós volt Annával. Nagyon szép többszólamú énekek voltak... Közvetlen a koncert előtt nagyon rugdosódott, de mikor felcsendült az ének megnyugodott... az énekek közötti szünetekben újra és újra rugdalózni kezdett, de az énekekre megnyugodott. Nagyon muris volt....
-
kymco
veterán
Azon gondolkodom, hogy nálunk mindkét gyereknél volt egy alvás-evés-ébrenlét válság úgy hat hetes korában, de ez még ahhoz korai...
A védőnő akkor azt mondta, hogyez természetes dolog, s hamar elmúlik.... akkor ez két-három napon belül nomalizálódott......
Jöttk ilyen kérdéek, hogy mit evett-ivott az anyuka stb....
Hú, de nehezen emlékezem vissza arra az időkre.... Akkor azt hittem, hogy mint izzó vas égett bele az emlékeimbe, de már lassan a feledés homályába veszik....
-
kymco
veterán
Lassan indulok dolgozni... ma is autóval kell mennem, mert a szervizben nem volt alkatrész, mára igérték....
-
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
kymco
veterán
Megyek fürdetni... Jó éjt!

-
kymco
veterán
most ettem egy kis keserűcsokit (adtam a fogyókúrának
) Baptista.... azt hiszem belga 
-
kymco
veterán
Láttam a kislányom táncolni.... tündéri volt. Ő az egyik legfiatalabb, de elfogulatlanul
mondhatom, hogy a legszebb, legügyesebb, legaranyosabb..... 

-
kymco
veterán
Bár szeretem a kocsimat, de egy kicsit már sok: most újra szervizbe kell vinnem, mert a hőrzékelő gombája rosszalkodik... csere lesz belőle. Már tudtam korábban is, de most már rendszeresen bejelez a fedélzeti szg.
Ugrik kb egy 10-es.
Remélem a vizsgára más költségem nem lesz rá.....
Ugyhogy most nem is haza, hanem a szrvizbe megyek, és így lehet, hogy lemaradok a lányom táncórájáról
. -
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Egyik a hátad, másik a kezed, a harmadik a lábad fogja maszizni...
A lányom nagyon jó hátmaszirozó.. 
Aktív témák
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Van aki ezt érti? Nem volt elég a tápegység kikapcsolása és visszakapcsolása, szerintem érintkezési probléma sem lehetet, de csak így jött rendbe. A harmadik gépnél, már rutinosan a tápcsatinál kezdetm....

Mondtam már, fáradt vagyok

.... Egyszer kipróbáltam én is.... hát nekem sem jött be
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)