Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bocs, hogy beleugatok az egoizmusodba, de kikérem Marvin nevében is...
Marvin érző szívű, okos lény. Hatalmas aggyal, lélekkel és világfájdalommal.
Mindjárt jön a pizzám...
Sipi -
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
Az is szép elfoglaltság. Én is azért szerettem annak idején a tengeritörést, mert kinn volt az egész család, jókat beszélgettünk. Idén már kinn se voltam a földön, gép vetette, gyomírtó kapálta, gép fogja törni... a család már nem ér rá

Panther: szavaid bitekbe vésettek, visszakozni nem lehet
Várd a NAGYBETŰS haragját ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Meg se szólaltam.

Xpod: De nem! Egy hang sem hagyta el a torkomat.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Egy hubon az op szót automatikusan csapos-ra alakítja a rendszer. mindig mosolygok, ha meglátom csapos nevét itt

Ja a feliratot meg sör-ré alakítja. Csak hogy összefüggés legyen. Elég gyakori a ''van már sör?'' kérdés, erre esetleg az szokott jönni, hogy kérdezz meg egy csapost
-
ngabor2
nagyúr
Halmozom itt az élvezeteket... narancsos tea (kóser ráadásul...), borostyán illatú füstölő, ha kell, van csoki, meg ropi, éljen a fogyókúra. Irigyeljetek!
Viszont azért egy kis segítséget is szeretnék kérni. Át kellene dobni egy sub file-t srt-be. Most nem tudok feltenni Linux alá megfelelő konvertálóprogit, pedig van (használtam is valamikor, csak a nevét felejtettem el... öregkori szenilitás). Valaki msn-en ha megkeresne, hogy átalakítsa, azt megköszönném. -
Pacák
senior tag
Hát... itt osztogatják.

Bővebben: link -
csapos2
addikt
Üdv!
Ha a jelenleg fehér ablakodat lazúrral szeretnéd lefesteni akkor bizony nem kis munka előtt állsz
Ahhoz, hogy a faerezet látszódjon teljesen le kell csiszolni a festéket és az alatta lévő fatapszt is.
Viszont a lakkozást azt megúsztad mert nagyon jó kis lazúrok vannak amik nem igényelnek ilyesmit
Ajánlom a sadolint ,ez oldószeres ,de ha vizes alapút akarsz akkor a diszlazurt. -
parandroid
félisten
Bővebben: link

Panther: Tudom, hogy volt már, tőled loptam.
p -
Bubu79
addikt
C...sssszzzz. Egészségetekre! Éppen most bontottam fel egy jó hideg söröcskét. Ha végeztem vele, jöhet egy kis csoki!

Pacák: Hol lehet szert tenni eme remek szerkezetre?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én csak erre esküszöm. Bővebben: link
Eddig még senki se panaszkodott.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Rendben de akkor a tükrökkel vigyázz.
ngabor2: a doki meg csak annyit kérdez: Maga is moderátor a Prohardveren?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igazad van, lehet, hogy lecserélem egy bannolós lézerpisztolyra:
![[kép] [kép]](http://www.starstore.com/acatalog/Marvin-Gun-o.jpg)
További infó: Bővebben: link
p -
rii
nagyúr
Én is most megyek ki csokiért ...

peterkeT: nagyon jó az avatarod. Tökre komoly feeling.
Teljesen más, az összhatás.
Ez nem vitás Ez a realitás.
szerk.: (C)Trogaz
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
A baltával vigyázz, már más is okozott magának kellemetlen meglepetést vele.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Te tudod, számomra nem lenne túl hízelgő ha tudálékos bunkónak kéne tartanom magam.
Vladi kuss. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
zsiga667
üzenetére
Láttál te bárhol fikázást, vagy rossz tulajdonságot? Ezek mind-mind az életemet megkönnyítő tényezők csupán. Hosszú évek kemény munkájára volt szükség a kialakításukhoz, büszke vagyok valamennyire.
Ahogy a bannolós kisbaltára is. Igen, ilyenem is van, és nem félek használni.
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dobod el rögtön azt a bannoló baltát!

Cirano-effekt: önmagamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye... csak kapjam el!
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Önmagát fikázó moderátor? Hiba van a Mátrixban?

-
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, előbb utóbb mindenki megismeri önmagát.

De aha magadra kényszerítesz viselkedés mintákat, ragad is rajtad valami.
zsiga667: Szój Parcinak, bugzik a PH! .
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Tapasztalatom szerint a linuxnak nincs baja a sata vinyókkal. talán egyes boot managereknek igen, de nálam is megy 2 sata vinyó.
Én is úgy tudom, hogy a lazúrt már nem kell lakkozni, az egyben a lakk is. Aztán lehet, hogy tévedek, régen foglalkoztam már vele, akkor is felületesen.
peterkeT: az utolsó mondatodat nem mi mondtuk, de erőteljesen bólogattunk
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
csak most veszem észre milyen avatarod van

mostanában nemsok időm van fórumozni. -
tildy
nagyúr
Nincs csokim. MEg amúgyis msot lett rám bő a gatya, örülnék ha ''le is esne''. Viszont egy ksi tea, valamim kis pipihusival, na az okés

Egyedüla viola csokinak örülnék perpill. De azt meg sehol sem kapni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tényleg gonosz vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ablakfestésben járatos emberke van erre? Pereg le az ablakról a festék (hála égnek, mert ronda fehér amúgyis) , és úgy gondoltam lazúrral lefestem... De arra kell lakk? Vagy hoyg megy ez? szeretném ugyanis ha szépen átlátszódn a az ablakkeret erezete.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Végre van |-m és &-m.
Igaz cserébe újból kellett raknoma wint.
A kis hüyle meg akárhogy bűvészkedtem hát nem a d-re mászott fel?
Úgyhogy most pakolhatom át a régi dről(mostani c) az adatokat az e-re.... Majd törlés .Majd reinstall... Még jó hogy párom dolgozik...
-
MarKoo
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Más fájdult meg...

És még holnapra is kell tanulnom.
-
MarKoo
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Jah és majd benyomja a kékhalált, mielőtt kinyílna a légzsák. És majd nyomogatni kell a Ctrl + Alt + Del gombokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most jöttem haza. Először újságírói tanfolyamon voltam, majd egy 2 órás ''színvonalas'' számítástechnikai versenyen vettem részt. Mindent tudtam kivétel, az adatbáziskezelést. Legalább rájöttem, hogy mik a hiányosságaim. Próbáltam lassan gépelni, hogy ne tűnjek ki a többiek közül, de néha beindultam...
-
parandroid
félisten
Mihez képest. Az a nem mindegy, hogy egy hozzád képest mekkora súlyú másik valamivel ütközöl. Minél kisebb az ''ellenfél'', annál több esélyed van a túlélésre.
Nem emlékszem pontosan, de a nagyobb mozgási energiával rendelkező fog energiát átadni a kisebb mozgási energiával érkezőnek. Mondjuk a falnak nyilván nem mozgási energiája van, de itt most rugalmas ütközésekről beszéltünk. De régen tanultam már fizikát, mittudomén, hogy pontosan hogyan is van ez.
p -
-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha szembejön egy ugyanolyan autó, ugyanolyan sebességgel, azzal sem lesz rugalmasabb az ütközés.
-
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hát igen, én is ''szeretem'' őket... A másik nagy kedvenc a százéves ócska IFA, mégramatyabb pótkocsival, kitudjaholszakadrámazegész-elv...
-
parandroid
félisten
válasz
zsiga667
üzenetére
Mindig a Kamazoktól, meg hasonló dögöktől rettegek amúgy. A műszaki állapotuk olyan amilyen (ld. még kitudjaholállmeg-elv), maga az autó meg pont az én fejmagasságomban kezdődik. Azaz ütközni csak úgy lehet vele, hogy átlagos személyautó alászalad, és leborotválja a fülkét. Brrr...
Be kellene ezeket tiltani...
p -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Meg érdemes minél kisebb felületen ütközni a másik autóval, mert akkor viszonylag kevés energia használódik el az ütközésnél. Igaz hogy utána elég kiszámíthatatlan hogy hova érkezel, de még mindig jobb mintha beledolgoznád magad a kamion hűtőrácsába.
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Azért nem. A fallal elég rugalmatlan az ütközés. Ha ~egyenlő sebességgel megy a két ~egyenlő súlyú autó, akkor azért elég rugalmas az ütközés egy fallal való találkozáshoz képest. Az a gáz, ha te lefékezel az 1 tonnás autóddal 80-ra, de a szembejövő 20 tonnás kamion ennél nagyobb sebességgel rohan le...
Az is rugalmas ütközés, csak nem jól jössz ki belőle...
p -
estie
tag
Hello mindenki.
Épp info gyakon csücsülök és hót unalmas. Épp azt beszéljuk h mi a .hu meg a .gov stb
Most arra várok h elküldhessek 1 nyamvadt e-mailt h lássa h tudok
scuc: pénteken 8-16ig órám van
és ugye jössz este
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Kalandor: igen, de ha mindket kocsi lelassul 80-ra, az meg mindig olyan, mintha 160-nal mennenek falnak -
rii
nagyúr
Szerintem 180-nál oly mindegy mit fejel le az ember .... a műszerfalat, vagy a 200km/p-val feléje robbanó légzsákot, ami nyaktörést is okozhat.
és igen, és is remélem soha nem tudom meg, milyen az autóban egy fehér tejföl lufit beharapni ....
De nem értek hozzá abszolút...
-
Bubu79
addikt
Jó ez a bőrbarát ragtapasz

Azt hiszem, csak akkor értesítenek, ha valami nem stimmel, úgyhogy ha nincs hír, az jó hír.
Azt nem tudom, hogy tudnak-e válaszolni, ha nekik szegezed a kérdést: Mi újság a véremmel?
Kymco: ezek szerint kilábaltatok a nyavajákból, ez +
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
No véradók:
Levettem a kötést, hát jobban fájt a ragasztószalag, mint a szúrás....
Viszont szerencsére nem vérzik, bár volt egy pár csepp, gondolom azért mert ezidáig nem érte rendesen levegő...viszont örököltem anyám tulajdonságát, gyorsan alvad...
Amúgy amit most regisztráltak róla, az pl csak a Vöröskereszt fogja tudni, vagy van egy központo adatbank, és így pl Nyíregyen is megkérdezhetem, hogy mi lett a vérvizsgálatom eredménye? -
VladimirR
nagyúr
You don't have permission to open airbag. Only root can open airbag. Type su, to enter superuser mode

escie: gartulalok, egyedul be tudtad allitani a user-agent-et
es igen, valoban tobb volt lekodolni, mint megkerulni a tiltast, de:
-eredeti celom az volt, hogy egy ferget (Search4Free) kizarjak az oldalrol,mert zavart, hogy 3 percenkent lekerte azt, es mindenhol mast irtak, hogy mit is keres (html kodot, js kodot, mailcimeket))
-megtanultam kozben tisztessegesen a regularis kifejezesek hasznalatat
-megtanultam kozben, hogy mik azok az isapi filterek (amik azon tul, hogy ugyesen le tudom tiltani a juzereket, sok minden masra is remekul hasznalhatok)
szoval koszonom, tanulassal toltottem a szabadidomet (azt meg, hogy nezed-e az oldalam, magasrol leszarom)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
AUDI Xp Service pack 85000...
Nem biztos, hogy egy winfosos autóba beülnék ( lásd VladimiR #4310 )
-
Pópa
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
várjál.........méghozzá online frissítés

-
escie
őstag
lekódolni szerintem több idő volt ezt a felesleges marhaságot, mint firefox-szal bejutni.
node, semmi közöm, ki hogy tölti szabadidejét.
vagy így akarja elérni, hogy én is nézzem a lapját?
csókolom. -
I_Am
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Nálam meg pont fordítva, ugy el tudom felejteni mint a sicc a netet, aztán a netes ismerősök, jóbarátok hiányolnak.

-
-
Pópa
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nincs menekvés

------------------------------------------------
Én melóztam az Audi-ban.. vezérműtengelyeket csináltunk v6, v8-hoz... -
pussy_cat
tag
válasz
neongorack
üzenetére
Csak ügyesen, én épp leszokóban vagyok
Bár senkit nem hagyagoltam, csak sokat éjszakáztam a gép előtt... -
pussy_cat
tag
válasz
neongorack
üzenetére
Gratula!
Nekem három hónapja van, szinte függő lettem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Necrolyte
tag
válasz
neongorack
üzenetére
És van, aki még vár is rá...

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Várd a NAGYBETŰS haragját ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ahhoz, hogy a faerezet látszódjon teljesen le kell csiszolni a festéket és az alatta lévő fatapszt is.

Be kellene ezeket tiltani...