Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Valami ilyesmiről van szó, puszta jóindulatból b@szogatjuk egymást ahol érjük.

Mellesleg nem kell még a Modkeresőt se használni, csak szól itt/mailben/MSN-en és már le is vettem.
Ja, és rii, csak a Te megnyugtatásodra holnap aláírást váltok. Így megfelel? -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gondoltam, hogy ez lehet a háttérben, de ezt a többi 500-700 ONLINE kívülálló honnan tudhatná, aki épp látja zsiga aláírását? Nekem mind1.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
na, akkor az elejetol:
beccy hozzajutott egy gephez, amin grafi epp be volt jelentkezve, es elkuldte a kovetkezo post-ot => Bővebben: link
persze ennek igy nincs ertelme, mert grafi atirta, de megmenekult az eredeti is => Bővebben: link
aztan a lavinat nem lehetett megallitani, mindenki felismerte azt, ami mindig is egyertelmu volt:
Bővebben: link
[es meg ki tudja hany (megszamlalhatatlanul vegtelen) helyen...]
p.s.:
-
ngabor2
nagyúr
Régen? Láttad volna Velencén hogy tolta arcába a zsemléket
Talán még kép is van róla. De szerencséjére én meg lusta vagyok megkeresni. (lehet, hogy azt nem is tettem közzé nála.)
Közben megsült a kenyerem.. csak elfelejtett megnőni
Nem baj, ez így fog elfogyni.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ut-d van mar papircica?
peterkeT: Bővebben: link -
Szerintem régen Vladi szerette a zsömlét. Ezt abból gondolom, hogy régen a zsömlét papír zacsiba tették, ő meg nem bírt ellenálni és a zacsiból akarta kienni és rászorult a fejére.

-
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pl? Hogy mindig van nála va...lami?

Elnézést azoktól akik esetleg nem értik, majd Betsy felvilágosítja a népet, ha úgy látja jónak...
-
ladybug
őstag
Ez a nagyfejű Marvin simán kiöli belőle azt a határozottságot is, amit már Batman nélkül összeszedett. Úgyhogy nem sok esélyünk van.
peterkeT: A papírcicák ugye akkor jönnek létre, ha v.mi beporosodik, és x ideje használaton kívül van, vagy levegőtlen helyen. Na most...A papírzacsi már egy jó ideje Vladi fején van. Gondolhatod mennyi porcica, illetve jelen esetben papírcica lehet alatta.
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A papírzacsi alatt van, csak elbújt.. néha előjön baltával, de az is csak álca

-
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hivatalosan nemtom, de nyugodtan beírhatod az adatlapoma, hogy van egy jó pontom arra az esetre ha valaki bannolni akarna.
Egyébként meg tudnád mondani hogy van-e már valami feljegyzés rólam? Vagy titkos az akta? 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mijaza tévé? Már hetek óta nincs bekapcsolva. ezek torrentről jöttek.
-
ladybug
őstag
Mi van itt? Vladi imádó estet tartatok?

-
válasz
parandroid
üzenetére
És az ablakra, vagy az ajtóra nem is gondolsz?

-
Tényleg, most jutott eszembe. Az őstagtól felfele lehetne olyan ficsőr a PH!-n hogy elérhetővé válna egy letöltés rész PH!-s képek, videók stb anyagaival.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ha alapitassz akkor lézezni fog.
BUBU:Hát simán. -
neongorack
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Még nem pihentem ki a LAN party-t nézd el nekem!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
alairasnak, ha javasolhatom, pl a Bővebben: link hozzaszolaban levo szoveg megfelelne
az ip-t meg moderald ki, ha ugy erzed
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
csinalnek en szivesen, de mindossze 16k uploadom van, igy csak a taboros/talis kepek (zenek, filmek, etc...) cserelgetesere hasznaltuk, mi nehanyan, akik jelen voltunk
zsiga: mifele celzast? azt, hogy balfasz vagy, es egy ftp-re nem birsz felmaszni? a kepeket meg majd hozzad kecsora, maskulonben rossz veged lesz
Xpod: en is csak utolag olvasgattam, ha jol lattam, rovid palyafutas utan kimult a dolog
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Vigyázatok balta van nálam.
Márha érted. -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet hogy mégse rajtam lesz ma letesztelve a bannolós lézerpisztoly?

Thx.
Egyébként ha nem jó, szívesen átírom, csak találjatok ki valami Vladi számára hasonlóan sértőt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Engem már nem kell.

VladimirR: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
LOL

-
zsiga667
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hé, te még nem ismersz, neked nem szabad ám kislányozni!

-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
És nem is DELünk?
-
Valamikor volt PH!-FTP, már nincs?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
[csakazertis]
akkor ne tedd...mi mar ugyis annak tartunk....
[/csakazertis]
egyebkent meg neha jol jon, hogy bele tudnak nyulni a blogokba, pl tajekoztatni a juzert, hogy rossz helyen van a topic => Bővebben: link
Xpod: nincs (nalam van egy egesz pici, de az nonpublic
)
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
PeterkeT (vagy bármely más erre járó moderátor), meg tudnád mondani hogy a blogokba mennyire tudtok belenyúlni? Gondolom hozzászólást törölni és címet változtatni tudtok, valószínű még zárni is, de pl. tudtok komplett blogtopicot törölni, vagy esetleg beleírni?
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Megtennéd

Xpod: Igen, rémlik, bár nem írok ide minden nap, azért szoktam olvasgatni is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vangelis: A beázás nem jó dolog, főleg ha az árukészletet áztatja
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem lehet mindenki olyan vérprofi, mint én... ( a legolcsóbb dezodor az öntömjénezés...)

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, mert én is csak a reppezéshez értek.

-
divot
veterán
A Viva Tv-n valami félkegyelmű magyar álnéger olyasmit hablatyolt, hogy ''Énekelni nem tudok, csak a reppezéshez értek.'' Kell nekem kapcsolgatni a tévét.

-
ngabor2
nagyúr
Nekem simán megy menet közben is.
modprobe usb-storage, vagy ha már benn van, akkor rmmod usb-storage , és utána modprobe usb-storage.
De hogy off is legyek: kolléganőm igen hatékonyan tanulja tőlem a hülyeséget. Tegnap bejön a laborba, ingatja a fejét. Kérdezem, miért. Mondja a valódi választ (már nem tudom, hogy mi volt), erre én: azt hizzwm azért a fejedet lóbálod, mert a farkad nem tudod. erre:
- Azt nem, mert a férjemnél van. De a macskánknak is van, az nagyobb.
Puff, itt leültem. büszke vagyok a taniítványomra
Engem is meg tudott döbbenteni. -
Vangelis
félisten
Hogyan lehet valakit eltünteni nyom nélkül....?
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, hogy látok. Csak ellentmondásokat látok. Ekkora aggyal...

Különben is, jól esett kötekedni. Mint ahogy a pizza is. Köszönöm!
SIpi -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Az egészről ja. Simán tudom kézzel is ''bontani'' lefelé.. Spaklival vagy minek hívjákkal (spatula?) meg még egyszerűbb lesz a dolgom..
ngabor:akkor azt mond meg miért olyan gáz a debian , hogy nem ismeri fel a rádugott usb pent-, csak ha mér bootoláskor is rá van dugva. Ha közben dugod rá, akkor nem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Jó étvágyat a kalapodhoz. Kb. 4 éves Debian Sid (néha updatelve), 2.4.31 kernel, sata_sil modul, és 2 sata vinyó vígan megy.
Ha a festék nem hajlandó engedni, akkor ess neki kromofággal. A májad garantáltan nem fogja megköszönni a diklór-metánt, de a festék le fog jönni. Ja, és sok gumikesztűvel, ill. alá pamutkesztűvel készülj, szépen megeszi azt is.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Nem láttam az ablakotokat ,de gondolom, hogy inkább az alján jön le a festék.Ha igen akkor bizony nem lesz egyszerű,de ne legyen igazam,ha az egész ablakról pereg lefele a festék akkor van egy kis mákod
de szerintem még így sem egyszerű.Fatapaszt pedig ha nem kentek alá akkor még jobb, neked
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Hát fehér ja, de annyira le van róla peregve a festék, hogy szvsz nem lesz nagy munka. Alatta nincs fatapasz.(Miért is lenne? Mifelénk pl. nem szokás, fogják a natúr fát azt festik olajfestékkel..Vagy te a gittre gondolsz?)
Escie : debi(j)án(y)? Megeszema kalapom ha mindenféle hack nélkül megy azon a sata.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Szép lenne ha nem az egyetemi oktatás részeként csináltatnák velünk, ahelyett hogy inkább elmondanák hogy pl. melyik fajta milyen jellemzőkkel rendelkezik, mikor kell vetni/betakarítani, stb... Nameg ha nem lenne tőle olyan izomlázam hogy ne a lábammal kelljen gépelnem.

Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem baj, ez így fog elfogyni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://cyla.webhop.net/pics/ph_ip/devil_4_peterket.gif)

10 emelet