Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Én szeretek segíteni az ''Azonnali kérdések órája''-ban. Kezd a szívemhez nőni, főleg mikor nem visszaugat, hanem esetleg kiigazít, vagy éppen egy komoly problémára találunk megoldást. Ezzel legelább tudatosul bennem, hogy kezdek egyre jobban fejlődni, és ezt a tudást jó megosztani, nem pedig eltitkolni, hiszen mit ér az ember a világ minden kincsével, ha csak magának tartogatja, féltve örzi?
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na EZÉRT nem járok én vallás topikokba! De ha szóba is kerül mondjuk egy normáls beszélgetés során, akkor is max elmondom a véleményem, eldumálunk, de amikor valaki bizonygatja az igazát (''téríteni próbál''), ki szoktam szállni azzal hogy ''ki ebben hisz, ki abban''. Akik már téríteni akarnak, azok úgyis marhaságnak tartják az én álláspontomat, ergo nincs értelme az egésznek.
-
WN31RD
addikt
Szerintem a véleményed nagyon is a Vallás topicba való lenne. Nem neki (gugának) beszélgetsz, hanem csak vele. Érdemes lenne felvenni a kesztyűt, legalábbis bizonyos mértékig, mert vélhetően nem kevesebben lennének kíváncsiak a te véleményedre, mint az övére (én pl. felteszem a kezem
).
Egyébként meglep, hogy ennyire felhúz a dolog. guga semmi igazán meglepőt (amit legalább részleteiben ne hallhattál volna máshol) nem mond. -
ladybug
őstag
Tudsz még 3 hónapot várni? Akkor bemutatom az enyémet.

Ismred Anne Geddes képeit? Kicsit nézegesd azt. Talán megnyugszol, és lecsillapodik a hiányod.
Pacák: Köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk ezt. Teljesen másként éli meg egy nő a szülést, mint egy férfi. Jó a másik oldalról is tudni.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Így van. Látom, együttgondolkodunk.

Ezt most találtam.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
A feleségemmel voltunk egyszer koncerten, mikor várandós volt Annával. Nagyon szép többszólamú énekek voltak... Közvetlen a koncert előtt nagyon rugdosódott, de mikor felcsendült az ének megnyugodott... az énekek közötti szünetekben újra és újra rugdalózni kezdett, de az énekekre megnyugodott. Nagyon muris volt....
-
Pacák
senior tag
Igen, ok nélkül. Aztán megnyugszik és néz minket, azután próbál távolabb fókuszálni, persze nem megy, a homlokát ráncolja, a kezeivel kicsit a levegőbe kap, aztán véletlenül rácuppan az egyikre. Akkor azt elkezdi csócsálni, persze kiveszi a szájából - igaz nem akaratlagos mozdulattal - erre rákezd sírni/vagy nem.
És így tovább, és így tovább. 
-
ladybug
őstag
Így van. Teljesen érthető. Próbálok néha belegondolni, hogy mekkora sokk nekik a születés. Szegénykék, de mégis olyan erő és élniakarás van bennük, hogy csodálatra méltóak.
9 hónapon át együttlenni v.kivel, minden mozdulatát, érézését megélni. Gyönyörű dolog a várandósság.
-
Pacák
senior tag
Kipróbáltuk. Ha mellettünk feküdt, ugyanúgy sírt. Ha nem, akkor fészkelődött, abban a halvány derengésben, ami az utcai lámpák fényéből átszűrődött, azt is láttam, hogy a szép nagy szemeivel próbál nézelődni homályban.

Fészkelődött, rácuppant az egyik kezére, aztán felsírt, kikövetelte a cicit, és evett megint, amig el nem bóbiskolt. Aztán felriadt, megint szopit kért. És így tovább, és így tovább. Minden lépést nem írok már le, de magammal vittem hat körül a konyhába, hogy kávét csináljak fél kézzel. Közben magyaráztam neki, hogy Apa hogyan csinál kávét, reggelit stb. Ez se volt jó sokáig, ekkor egyszerűen letettem, mert készülődnöm kellett. Aztán a párom megszoptatta mégegyszer, na akkor aludt el, amikor eljöttem munkába.
-
Sipi
addikt
Szeretem a szubjektumot. Azt sem tartom bajnak, ha egy kvázi virtuális térben úgymond túlsúlyba jut. Megadja a savat-borsot.
Alapvető probléma (hangsúlyozom: egyeseknek!) a moderátori munka milyensége, de mostanság már lassan a léte is. Emlékezz! Lapozz vissza 1 évvel ezelőtti hozzászólásokat. Emberek írtak embereknek, s emberek moderáltak. Ebből vita néha támadt, kulturáltan, gyorsan lefolyt. Mindig volt végső érv, melyet elfogadtak az érintettek.
Most kvázi anyázás megy, a user-ego kibírhatatlan korlátozása. Mi az? Megnőtt a környezet ego-szintje?!? Ma már mindenki, aki fórumra ír, miniatűr istenség? Üstökös, akinek nem lehet elhomályosítani a csóvályát?
Amint úgy érzik, csorbul a mindenre kiterjedő önmaguk (határ az Univerzum széle), jön a fékezett habzás. De csak a virtuális fékezi, egyesek ebből is megpróbálnak kitörni.
Miért nem lehet csendben elfogadni a moderáció tényét, milyenségét? Miért van, hogy egyeseket még sosem kellett moderálni? Miért érzik egyre többen, hogy önmaguk csorbulnak, ha egy leírt szövegükben javítás történik?
Nem ellened, veled...
Sipi -
tildy
nagyúr
Abszolút nem volt benne ilyen gondolat. Abszolút nem.
Viszont elég jó emberismerő vagy

-----------------------------------------------------------------------------
Peterket: nekem lenne egy ajánlatom. Nagyon higgadt és nyugodt ember, egyszerűen hihetetlen , hogy létezik ilyen.
De szvsz tudod kiről van szó.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Értem, amkt mondasz. És úgy vélem részben igazad is van.

A moderátoroknak kell legyen egy olyan kiállása, hogy tartsanak tőlük a userek. Ez most úgy érzem kezd visszaállni megint.
Az meg, hogy hőbörögnek...Hazai terep nekik. Ők vannak otthon, mi csak ''vendégek'' vagyunk. El kell fogadnunk a szabályokat, határokat. Remélem érted, mit akarok mondani...
-
ladybug
őstag
-
Vérboci
addikt
45 perc mászkálást nem vállalnék be.
De ha valaki eme boltok közelében lakik: Bővebben: link
Akkor talán nem oly bonyolult. Posta meg minden sarkon van. -
-
WN31RD
addikt
Egyelőre sajnos pusztán az, hogy a Linux az egyetlen viszonylag széles körben elterjedt és jó drivertámogatással rendelkező nyílt forrású operációs rendszer, feledteti minden hiányosságát.
Örülök neki, hogy egyáltalán van egy jól használható nyílt alternatíva. Hogy közben valami SCSI kártya idióta driverének a hibája local root exploit, mert nem lehet azt a k.... drivert egy k... különálló security contextben futtatni...?
Hát ez van, legalább rendszeresen jól elszórakozhat az ember a grsecurity meg hasonló patchek friss kernelbe erőltetésével. 
(Szerk.: Tudom, hogy a grsec ''az ellen nem véd'', legalábbis közvetlenül nem.) -
kymco
veterán
''Ha a szülők romák, akkor érthető a magatartásuk....''
1. nem magaslabda. Az élethelyzetemnél fogva megfordulok roma körökben.... a romáknál ez magától érthetődő
2.Az érti kétértelműen, akinek ez a szándéka. Engem nem a kétértelműség vezérelt. Egyszerűen egyfajta lehetséges magyarázatot adtam arra, amit mi nem értünk....
3. Melyik szavammal minősítettem?
4. A ''ha'' szó pont a konkrét helyzet minősítését teszi lehetetlenné, mivel nem tudom hogy romák-e.
5. Nem minősítettem a dolgot, ez alapján fogamad sincs, hogya viszonyulok a romákhoz.... kiváncsi vagyok, hogy mit bírálsz...
6. Nem akartam zavart kelteni, ha ezt tettem elnézést kérek mindenkitől....
-
kymco
veterán
Nem értelek
Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondtam már, fáradt vagyok
!
).

De szvsz tudod kiről van szó.
Nem akartam senkit sem provokálni, csupán leírtam a sajáát véleményem szerinti ''eszményi'' moderátor képét.