Hirdetés
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem értelek Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
''Ha a szülők romák, akkor érthető a magatartásuk....''
1. nem magaslabda. Az élethelyzetemnél fogva megfordulok roma körökben.... a romáknál ez magától érthetődő
2.Az érti kétértelműen, akinek ez a szándéka. Engem nem a kétértelműség vezérelt. Egyszerűen egyfajta lehetséges magyarázatot adtam arra, amit mi nem értünk....
3. Melyik szavammal minősítettem?
4. A ''ha'' szó pont a konkrét helyzet minősítését teszi lehetetlenné, mivel nem tudom hogy romák-e.
5. Nem minősítettem a dolgot, ez alapján fogamad sincs, hogya viszonyulok a romákhoz.... kiváncsi vagyok, hogy mit bírálsz...
6. Nem akartam zavart kelteni, ha ezt tettem elnézést kérek mindenkitől....www.refujvaros.hu
-
tildy
nagyúr
Tudod milyen jó, hogy te nem lehülyézel le miatta? Szívmelengető érzés ám
Na abba fejezem Nem akarok erről beszélni mert túlságosana szívem (és nem az eszem után) megyek.De ezt már megszokhattátok"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
WN31RD
addikt
Mikrokernel flame-et akarsz indítani, Tanenbaum?
(Egyébként nekem sem igazán szimpatikus a monolitikus megoldás, de a gyakorlatban egyelőre, jobb híján, bevált, úgyhogy használom.)''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
WN31RD
addikt
Egyelőre sajnos pusztán az, hogy a Linux az egyetlen viszonylag széles körben elterjedt és jó drivertámogatással rendelkező nyílt forrású operációs rendszer, feledteti minden hiányosságát.
Örülök neki, hogy egyáltalán van egy jól használható nyílt alternatíva. Hogy közben valami SCSI kártya idióta driverének a hibája local root exploit, mert nem lehet azt a k.... drivert egy k... különálló security contextben futtatni...? Hát ez van, legalább rendszeresen jól elszórakozhat az ember a grsecurity meg hasonló patchek friss kernelbe erőltetésével.
(Szerk.: Tudom, hogy a grsec ''az ellen nem véd'', legalábbis közvetlenül nem.)''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
erdey_a
addikt
-
-
-
erdey_a
addikt
45 perc mászkálást nem vállalnék be.
De ha valaki eme boltok közelében lakik: Bővebben: link
Akkor talán nem oly bonyolult. Posta meg minden sarkon van.Vérboci
-
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
Szvsz nem vettem észre erre utaló jelet, hogy a moderátorok elhamarkodottan döntenek egy ban- t illetően, vagy, hogy folyamatosan ki lennének spécizve itt emberkék, akire rászállnak a modok.
Azért is vannak többen, hogy ez ne forduljon elő. Együtt döntenek.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Értem, amkt mondasz. És úgy vélem részben igazad is van.
A moderátoroknak kell legyen egy olyan kiállása, hogy tartsanak tőlük a userek. Ez most úgy érzem kezd visszaállni megint.
Az meg, hogy hőbörögnek...Hazai terep nekik. Ők vannak otthon, mi csak ''vendégek'' vagyunk. El kell fogadnunk a szabályokat, határokat. Remélem érted, mit akarok mondani...Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Most valami rosszat mondtam? Nem akartam senkit sem provokálni, csupán leírtam a sajáát véleményem szerinti ''eszményi'' moderátor képét.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Ez nagyon fájt...
Hadd tegyek egy második, titkos fogadalmat: kisnyúlként minden erőmmel azon leszek, hogy felnőhessek az olyan tenyészbakok közé, akik még nem puhultak úgy el (meg), mint Bálint...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Abszolút nem volt benne ilyen gondolat. Abszolút nem.
Viszont elég jó emberismerő vagy
-----------------------------------------------------------------------------
Peterket: nekem lenne egy ajánlatom. Nagyon higgadt és nyugodt ember, egyszerűen hihetetlen , hogy létezik ilyen. De szvsz tudod kiről van szó.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sipi
addikt
Szeretem a szubjektumot. Azt sem tartom bajnak, ha egy kvázi virtuális térben úgymond túlsúlyba jut. Megadja a savat-borsot.
Alapvető probléma (hangsúlyozom: egyeseknek!) a moderátori munka milyensége, de mostanság már lassan a léte is. Emlékezz! Lapozz vissza 1 évvel ezelőtti hozzászólásokat. Emberek írtak embereknek, s emberek moderáltak. Ebből vita néha támadt, kulturáltan, gyorsan lefolyt. Mindig volt végső érv, melyet elfogadtak az érintettek.
Most kvázi anyázás megy, a user-ego kibírhatatlan korlátozása. Mi az? Megnőtt a környezet ego-szintje?!? Ma már mindenki, aki fórumra ír, miniatűr istenség? Üstökös, akinek nem lehet elhomályosítani a csóvályát?
Amint úgy érzik, csorbul a mindenre kiterjedő önmaguk (határ az Univerzum széle), jön a fékezett habzás. De csak a virtuális fékezi, egyesek ebből is megpróbálnak kitörni.
Miért nem lehet csendben elfogadni a moderáció tényét, milyenségét? Miért van, hogy egyeseket még sosem kellett moderálni? Miért érzik egyre többen, hogy önmaguk csorbulnak, ha egy leírt szövegükben javítás történik?
Nem ellened, veled...
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Pacák
senior tag
Kipróbáltuk. Ha mellettünk feküdt, ugyanúgy sírt. Ha nem, akkor fészkelődött, abban a halvány derengésben, ami az utcai lámpák fényéből átszűrődött, azt is láttam, hogy a szép nagy szemeivel próbál nézelődni homályban.
Fészkelődött, rácuppant az egyik kezére, aztán felsírt, kikövetelte a cicit, és evett megint, amig el nem bóbiskolt. Aztán felriadt, megint szopit kért. És így tovább, és így tovább. Minden lépést nem írok már le, de magammal vittem hat körül a konyhába, hogy kávét csináljak fél kézzel. Közben magyaráztam neki, hogy Apa hogyan csinál kávét, reggelit stb. Ez se volt jó sokáig, ekkor egyszerűen letettem, mert készülődnöm kellett. Aztán a párom megszoptatta mégegyszer, na akkor aludt el, amikor eljöttem munkába.Nuclear launch detected
-
ladybug
őstag
Így van. Teljesen érthető. Próbálok néha belegondolni, hogy mekkora sokk nekik a születés. Szegénykék, de mégis olyan erő és élniakarás van bennük, hogy csodálatra méltóak.
9 hónapon át együttlenni v.kivel, minden mozdulatát, érézését megélni. Gyönyörű dolog a várandósság.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Pacák
senior tag
Igen, ok nélkül. Aztán megnyugszik és néz minket, azután próbál távolabb fókuszálni, persze nem megy, a homlokát ráncolja, a kezeivel kicsit a levegőbe kap, aztán véletlenül rácuppan az egyikre. Akkor azt elkezdi csócsálni, persze kiveszi a szájából - igaz nem akaratlagos mozdulattal - erre rákezd sírni/vagy nem. És így tovább, és így tovább.
Nuclear launch detected
-
kymco
veterán
A feleségemmel voltunk egyszer koncerten, mikor várandós volt Annával. Nagyon szép többszólamú énekek voltak... Közvetlen a koncert előtt nagyon rugdosódott, de mikor felcsendült az ének megnyugodott... az énekek közötti szünetekben újra és újra rugdalózni kezdett, de az énekekre megnyugodott. Nagyon muris volt....
www.refujvaros.hu
-
ladybug
őstag
Így van. Látom, együttgondolkodunk.
Ezt most találtam.
Bővebben: link
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Tudsz még 3 hónapot várni? Akkor bemutatom az enyémet.
Ismred Anne Geddes képeit? Kicsit nézegesd azt. Talán megnyugszol, és lecsillapodik a hiányod.
Pacák: Köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk ezt. Teljesen másként éli meg egy nő a szülést, mint egy férfi. Jó a másik oldalról is tudni.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Az újszülöttről volt szó, nem? Én arra gondoltam, nem a szülésre. Ott csak a férjem lehet jelen az egészségügyi dolgozók mellett.
A.Geddes képei, na igen, a többség valóban giccses. Csak gondoltam, hátha....Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest