Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
Aktív témák
- Búvárkodás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest