Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest