- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
fúúú micsoda korrupció!!! És csak így bele a képünkbe! Le a moderátorokkal, szabadságot minden topikozónak

-
rdi
veterán
kicsit lemaradtam:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Hát ezt a szar meccset a horvátokkal. A Hálózat tévén megy
Én is nagy teás vagyok, hajlandó vagyok rum nélkül is meginni a vaníliás teát...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Ti nézitek ezt a szart a tévében?
-
rdi
veterán
Én is birom a vért, régebben nyersen ituk, de ma már a civilizáció korában inkább sütve és habarva fogysztjuk

[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Apám!!! Neked az asszony a macskákkal fürdik?

A nagybácsid biztos hortobágyi, mert a mi családunkban, Szoboszlón is volt egy ilyen ''fajzat'' jó koros, szikár parasztember az szinte minden nap lebbencslevest evett, meg öreglebbencset, aztán családi ünnepekkor (régi boldog idők) mindíg rezzenetesen sok mennyiségű étel fért belé
-
rdi
veterán
Jajj de yooo .

Egyszer én is otthagytam a feleségem a járdán. Még jó, hogy az első lámpa nincs túl messze - akkor oldalra néztem, és látom ám, hogy valami nincs rendben. Hát persze, hiányzott az asszony. Na akkor gyors tolatás, káromkodás a hülye hátul jövö autósra, hogy nem látja a tolazólámpát! stb. -
rdi
veterán
A fene egye meg a norvég királyt ...

-
-
rdi
veterán
Kis kertész (ez én) nagy eredménye (ez Ő):
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050926/Dscf1082.jpg)
20 kg -os !!!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest