- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én is így gondolom, de párom szerint olyan sötét vagyok hozzá, hogy...Bár azt modnja azért, hogy nekem az ilyen gyakorlatias dolgok bejönnek, úgyhogy akár tévedhet is. PErsze megkaptam azt is, hogy hiába vagyok indformatikus (annak idején arra is azt mondta, úgis kivágnak elsőben poán) , mégsem tudok sem C-ben sem javaban programozni
Sajnos ebben igaza is van
És szerinte valami más területet kellett volna választanom, mondjuk pszichológiát, de én később szeretnék tanítani, és lehet műszaki iskolában, akkor meg miért nem jó ez? Mindegy, csak kicsit szarul esett, hogy beleszólnak abba, mi nekem a jóó..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ő is ott végzett, ahol én ezt kezdem, szintén villmérnökin, csak nappalin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos ebben igaza is van