Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én is így gondolom, de párom szerint olyan sötét vagyok hozzá, hogy...Bár azt modnja azért, hogy nekem az ilyen gyakorlatias dolgok bejönnek, úgyhogy akár tévedhet is. PErsze megkaptam azt is, hogy hiába vagyok indformatikus (annak idején arra is azt mondta, úgis kivágnak elsőben poán) , mégsem tudok sem C-ben sem javaban programozni
Sajnos ebben igaza is van
És szerinte valami más területet kellett volna választanom, mondjuk pszichológiát, de én később szeretnék tanítani, és lehet műszaki iskolában, akkor meg miért nem jó ez? Mindegy, csak kicsit szarul esett, hogy beleszólnak abba, mi nekem a jóó..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ő is ott végzett, ahol én ezt kezdem, szintén villmérnökin, csak nappalin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos ebben igaza is van