Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én is így gondolom, de párom szerint olyan sötét vagyok hozzá, hogy...Bár azt modnja azért, hogy nekem az ilyen gyakorlatias dolgok bejönnek, úgyhogy akár tévedhet is. PErsze megkaptam azt is, hogy hiába vagyok indformatikus (annak idején arra is azt mondta, úgis kivágnak elsőben poán) , mégsem tudok sem C-ben sem javaban programozni
Sajnos ebben igaza is van
És szerinte valami más területet kellett volna választanom, mondjuk pszichológiát, de én később szeretnék tanítani, és lehet műszaki iskolában, akkor meg miért nem jó ez? Mindegy, csak kicsit szarul esett, hogy beleszólnak abba, mi nekem a jóó..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ő is ott végzett, ahol én ezt kezdem, szintén villmérnökin, csak nappalin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos ebben igaza is van