- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én is így gondolom, de párom szerint olyan sötét vagyok hozzá, hogy...Bár azt modnja azért, hogy nekem az ilyen gyakorlatias dolgok bejönnek, úgyhogy akár tévedhet is. PErsze megkaptam azt is, hogy hiába vagyok indformatikus (annak idején arra is azt mondta, úgis kivágnak elsőben poán) , mégsem tudok sem C-ben sem javaban programozni
Sajnos ebben igaza is van
És szerinte valami más területet kellett volna választanom, mondjuk pszichológiát, de én később szeretnék tanítani, és lehet műszaki iskolában, akkor meg miért nem jó ez? Mindegy, csak kicsit szarul esett, hogy beleszólnak abba, mi nekem a jóó..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ő is ott végzett, ahol én ezt kezdem, szintén villmérnökin, csak nappalin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Beperelte a BYD Amerikát
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- OLED monitor topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos ebben igaza is van