- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Uhh ne tudjátok meg mit szívtam egy sapphire 9200-s radeonnal. Ráadásul ph-stól vettem a minap , olyantól akit régóta ismerek, és tudom , hogy sosem verne át, mert jól ismerem, talikon is dumáltunk már. Szala srác felé egy
. Na de a történet:
Lényeg a lényeg: tft monitorom van, vga-s, dvi nincs rajta. windows alatt a betűk így vibráltak.Szóval olyat csináltak, hogy hol erősebben hol gyengébben látszódtak, mintha fényerőingadozás lenne. Új driver felrak: ugyanez. Régi driverrel szintén. Na mondom oké , legyen alaplapi driver frissítés. Maradt ugyanez. Na mondom úgyis régi az alaplapi bios , próba neki. Még mindig vibrál, hátula kimenetet megigazítva még mindig. Na mikor lebeszéltem Pumpival
(tőle lett véve) hogy gáz van, kértem , hogy hadd próbálkozzak még, feleslegesen nem akarok sem neki sem magamnak rosszat (Gondolom ő meg már megvette az új kártyát...)
Na szóval, kártya slotból kiszed, driver reinstall, monitor auto gomb megnyom, és lőn világosság, megy rendesen

De utálok hardverrel szívni.... Már csak azt kéne megoldani, hogy a san andreasban látszódjanak rendesen az alakok, mert msot csak ksi 3szögeket látok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óra topik
- Energiaital topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Android szakmai topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Na de a történet: