Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz erdeya #3525 üzenetére

Nem hipnotizált senki. Főleg nem mbit.
    CSupán, mint azt már leírtam, nem csak az egyén felelős azért, hogy kizáródik a közösségből, hanem a közösség is.
    Tény és való , hogy mbit adja alátok a lovat, de abban , hogy nem hagyja abba, az is közrejátszik, hogy be- és visszaszólogattok okkal vagy ok nélkül neki.

Én is éreztem már kitaszítottnak magam egy közösségből, és hidd el nemcsak az egyén hibája.
    Pl. főiskolán nem komáltak évfolyamtársaim, legalábbis a srácok, aztán visszaérdeklődtem egy haverommtól , hogy mit modntak neki miért? AZt mondta, nem tudták konkrétan kifejezni, és sokszor őt is furcsállták, hogyhogy leül velem beszélni.
    Egyébként szerinte az ok az volt, hogy nem voltam oylan tipikus csajszi, nem voltam nőies. Bár a kinézetem az, de a viselkedésem nem olyan volt.

Ammellett a lifteres ropicban is igen volt egy konstruktív hozzászólásod + 1-2 beszólós is.

A mocsok drogos valami ilyesmi környeztebn volt ''hogy az ilyen mocskos drogosok'' általánosítottál, de nekem címezted szvsz a hozzászólást.

faster:jahm egyről beszélünk.Ez az a kis Sz.r amiben egy mobil egy kis pzs és egy pénztárcán kívűl nem fér el semmi. Hozzáteszem, az anyukák ennek kb a négyszeres nagyságú társával járnak (amibe legalább egy a4-es füzet belefér.
    Jahm és nekem ilyen átvetős hátiszákom van :
    Bővebben: link Szvsz fel tudom venni bármilyen , nem kiöltözött, harcidíszes ruhához.

[Szerkesztve]

Aktív témák