Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.