Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Gambit mindenki szembejön?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Állj már le..
-
_Volkovy_
nagyúr
Vérhangya felkelt
-
_Volkovy_
nagyúr
Én ezt olvastam elsőre

''...és midőn a reggeli köd felszállt vala, az emberek egy boci körvonalait látták kirajzolódni a nem is oly messzi távolban.
Igen! Ő volt az! A Vérboci!
Eljött ismét, hogy bevégezze küldetését. Az emberek csodállattal nézték a nagy farkát, tudták, ezentúl minden másként lesz majd...
(és most képzeljetek ide valami sejtelmes zenét)'' -
_Volkovy_
nagyúr
Nem semmi arc..
Nekem is Keith Flint jutott eszembe
-
_Volkovy_
nagyúr
nincs vkinek 512/133 sd-je occsóba?
-
_Volkovy_
nagyúr
i'm back
-
_Volkovy_
nagyúr
mék alszaszni.
pápá. -
_Volkovy_
nagyúr
Újabban(régebben nem)be szoktam ismerni a hülyeségeimet,csak tudod,a magnum-pörgetés teljesen a poén kategóriába tartozik.
A poénjaimért meg hadd ne kérjek már bocsánatot.
Ha komolyan írtam volna,igazad is lenne.Csak sajnos rosszul jött le számodra.
(Abba már bele se merek menni,ha te azt feltételezed valakiről,hogy komolyan ír ekkora hülyeségeket.Ekkor kiben lenne a hiba?Abban,aki írja,vagy aki félreértelmezi?) -
-
_Volkovy_
nagyúr
Társas lényként élek,noha nem úgy,mint mindenki más.Pont ettől érzem jól magam.Ha úgy kéne élnem mint az összes többi humanoidnak,semmi szórakoztató nem lenne az életben.
''pörgessen egy magnumot az ujján az utcán.''
Több humorérzéket..Néha vannak ritka pihent perceim.Ennyi az egész.Csak sokan annyira be vannak gyepesedve,hogy a direkt poénoktól eltekintve nem értik a tréfát. -
_Volkovy_
nagyúr
Persze.Én például egyszer bunkó vagyok,másszor gyerekes,ismét más alkalommal pedig hülyeségeket beszélek.
De.
Legalább nem próbálom a mondandóm sejtelmes körmondatok,ill.jól hangzó kifejezések mögé bújtatni.Bele az ember képébe,és lesz ami lesz.
Tudom hogy nem túl tapintatos,de nem fogom megjátszani magam.
Ha nem tudod elfogadni,nem gond,de szépen kérlek ne szólogass be,mert egy idő után hihetetlenül fárasztó. -
_Volkovy_
nagyúr
Muszáj minden hozzászólásomra reagálni valamit negatív jellegűt?
Kezd telelenni a hócipőm,hogy akármit írok,mindig jön valaki,aki fasznak néz.
Tanuljatok meg írott szöveget értelmezni,talán akkor nem lesznek ilyen jellegű problémáitok.
Ja igen,még egy jótanács tőlem,a fasztól: több humorérzékkel könnyebb az élet.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
mentem aludni,byebye.
remélem ma már tudok.
-
_Volkovy_
nagyúr
De térjünk rá egy másik témára:
szerintetek a Juventusnak mennyi esélye van mondjuk a BL megnyerésére?Lehet,hogy Juve-Milan döntő lesz megint? -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
el tudod képzelni.
iszonyat rövid idő alatt el kellett döntenem,hogy vagy nekimegyek(és összetörök egy olyan értékű kocsit mint a lakásunk-és ez biztosan összetört volna),vagy fék,és lesz ami lesz(talán megússzuk).lett.
egész nap ez volt a szemem előtt,hogy fékezek és nem történik semmi.aztán jön az árok,és csatt. -
_Volkovy_
nagyúr
Tildy ezt cinikusan mondtad,vagy tényleg érdekel?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Gozso ezt Laller is nagyban befolyásolta...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi,megnézem!
-
_Volkovy_
nagyúr
Mondjatok már nekem olyan boltot,ahol kurvanagy méretű(német méret olyan 56-os,esetleg eggyel fölötte,hogy tényleg nagyon bő legyen) pólót hol lehet venni....
Vékony legyen,ne műszál,se britniszpírsz kép ne legyen rajta,se bizö-boyz márkajelzés,se narancssárga csík.Egyszerű fekete.
Hol lehet ilyet venni?
Minden boltban ilyen ''xxxxxl''-es méretűnek kiírt pólók vannak..felveszem,és rám se jön rendesen.de divatos,az a lényeg.
divatoljon az,aki 60 kiló és 190 centi..
Sorry ha furcsa a kérdés,csak selejtezést tartok a ruhatáramban,és most vagdostam ki azokat a pólókat amiket 10-12 éves korom óta a szekrény hátuljában őrzök.. -
_Volkovy_
nagyúr
Majd meglátjuk.

-
_Volkovy_
nagyúr
Nem az érettségitől parázom elsősorban.Illetve nem attól,hogy semmit se tudok(ami nem igaz).
Egyszerűen most jövök rá hogy mindjárt vége.Az összes haversrác,bolt,park,stb,eltűnik.
Most lenne itt az ideje,hogy akkor oké,sulinak vége,elkezdem a normális életem.De nem vazze.Mehetek szívni 3-4 évig főiskolára,hogy az isten bassza meg. -
_Volkovy_
nagyúr
Kitört rajtam a frász,hogy a nyakamban az érettségi,és szart se tudok.
Plusz,vége az eddigi életemformámnak..Ami könnyű volt.De hogy mi lesz?
Először is asszem elszívok fél doboz cigit,iszom két pohár viszkit,és bedőlök.
Rég volt ennyire szar kedvem. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Figyelj,az az autó azért van,hogy gyors legyen,brutálisan menjen,és szép legyen a hangja.
Ez nem.Ez más feelinget ad
Amúgy nézd,én inkább rongyolok 180-at Clio-val,mint anyósülésen 250-et Z-vel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még akkor is,ha nem az enyém az autó.Mivel nem,ezt hangsúlyozom,tehát _nem_ anyámék verdájára menőzöm.Nincs is mire.
ui.:6200-nál leszabályoz,7000 a gyári max.
-
_Volkovy_
nagyúr
Lehet Magyarországon valahol Ferrari-t bérelni 1-2 napra?
Hol?
Mennyiért?
Mindegy,milyet. -
_Volkovy_
nagyúr
Nektek milyen könnyen ment a középiskola->főiskola upgrade?
Ma döbbentem rá,hogy a pár éve bevált életvitelemnek 6 hét múlva befellegzett.
-
_Volkovy_
nagyúr
csak én olvasom alvin rangját mindig PH fétismen-nek?

-
_Volkovy_
nagyúr
Hogy lehet angolból ilyen szinten sutának lenni?Ez már művészet gozso,értékeld egy szolid kettessel..

Komolyan.Attól jobb neked,hogy megvágod?Nem.És nekik?Pláne nem.
Ne okozz ennyi komplikációt magadnak és másoknak.
Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)