Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát valaki azért tudna ranghajhászni...

Nézz pölö engem. holnap lesz 600 napja, hogy a PH!-n vagyok, és meg merem kockáztatni, hogy talán elég a PHZ! nagyúrhoz. De a kedvencéhez tutira. HA meglesed, az két szint, talán 3. Szal ha rákapcsolnék, és a ban határán postolgatnék, lehet, hogy meglenne az a nagyúr. De hogy őszinte legyek nem nagyon izgat engem, hogy mi van a nevem alatt, mert ez csak egy ''felirat''. Attól senem leszek okosabb, senem leszek hülyébb. Ugyanaz maradok, aki eddig voltam, és ugyanaz is leszek mindörökké.
Csak egyesek ezt nem fogják fel, és nyomják a dolgokat ezerrel, merthogy milyen jó, hogy nem újonc, hanem senior tag...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest