Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• I_Am

veterán

válasz Lord Zero #784 üzenetére

Kaptam volna, aztán utánajártam, hogy semmit nem ér...
    Xanax-ot irtak fel az sem ér semmit ezért nem is szedem. Fura dolog, de ha fejben elkezded tisztázni a dolgokat, találsz új célokat amibe úgymond kapaszkodhatsz akkor fel lehet állni. Rajtam sajna kilókban is meglátszik ha idegrendszeri problémáim vannak, meg insomniás is leszek. (tapasztalhatták páran az elmúlt pár hónapban mennyit voltam fent éjjel) Az elmúlt 3 hétből az első volt a legkeményebb. 168 órából 11-et aludtam. Most már kajálok ujra rendesen, sőt meglepően többet mint eddig és alszom is rendesen, bár még kicsit összevissza, de legalább már megy. Első célkitűzésem most a kondizás, rám fér, csekély 11 kiló ugrott le rólam. (az amugy sem vastag testalkatomról:D) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete. :DDD

Aktív témák