Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kaptam volna, aztán utánajártam, hogy semmit nem ér...
Xanax-ot irtak fel az sem ér semmit ezért nem is szedem. Fura dolog, de ha fejben elkezded tisztázni a dolgokat, találsz új célokat amibe úgymond kapaszkodhatsz akkor fel lehet állni. Rajtam sajna kilókban is meglátszik ha idegrendszeri problémáim vannak, meg insomniás is leszek. (tapasztalhatták páran az elmúlt pár hónapban mennyit voltam fent éjjel) Az elmúlt 3 hétből az első volt a legkeményebb. 168 órából 11-et aludtam. Most már kajálok ujra rendesen, sőt meglepően többet mint eddig és alszom is rendesen, bár még kicsit összevissza, de legalább már megy. Első célkitűzésem most a kondizás, rám fér, csekély 11 kiló ugrott le rólam. (az amugy sem vastag testalkatomról
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete. 
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete.