- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Na jó nagy vonalakban, se nő, se vállakozás, ellenben depresszió, idegösszeroppanás kiheverése, kórház (igazcsak 1 napig, mert útálom és inkább eljöttem). Most ujra nullán van az életem, az összes eddigi terv a füstbe veszett. Holnap 27-ik születésnapom, sejthetitek mennyire vagyok jelen pillanatban optimista és boldog?
Elszánt viszont annál inkább.
Fura dolog az életben, hogy a nőnek pénz kell a pénzhez ezerrel meló, a nő nem szól, hogy elhanyagolod a meló miatt (de a kényelem és a pénz az jó dolog, főleg ha elkényezteted) a melóval (vállalkozás) gondok mégjobban oda kell figyelni, összeköltözés terve, lakáskeresés mégtöbb meló, elhanyagolás, munkahelyi kapcsolat a nőnél, agyam felrobban, gyerek aki ''megkóstólta'' elkaszál, nő kirúg, mindeközben vállakozással nem foglalkozás, társ kitúr.
Röviden ennyi.
Aktív témák
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elszánt viszont annál inkább.