Hirdetés
Aktív témák
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz DragonR+ #688 üzenetére
media markt, tesco, ilyenek
mit akarsz venni?
egyebkent jo, engem is hulyenek neztek ma:
mondom a sracnak, hogy akarok csinalni egy wow szervert (itt ph-n fel sem merem hozni., mert mindenki azt hiszi, hogy lopni csalni akarok), erre lelamaz, hogy igy szarok a free szerverek, meg szakadnak, meg instabilak, meg torlik az acc-ot, meg egyebkent is, mekkora faszsag, hogy mig ok fizetnek a wow-ert havi x ezer forintot, meg megvettek tizenakarhany ezerert, addig en ingyen akarok jatszani, meg ha ismernem az mmorpg-k hatteret, megertenem, hogy miert jobb legal serveren tolni
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes? -
Szőrös
veterán
válasz DragonR+ #697 üzenetére
Itt viszont meg tudod rendelni : Bővebben: link csak nemtom mennyi a kiszállítási díj.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
VladimirR
nagyúr
válasz DragonR+ #697 üzenetére
dio1-2+lod -- diablo I es II, illetve a lord of destruction kiegeszito
sc+bw -- starcraft es a broodwar kiegeszito
w2 bnet edition --warcraft 2 battle.net edition
w3+tft -- warcraft III reign of chaos es a the frozen throne kiegeszito
battle.net -- a blizzard hivatalos jatekszervere (vagy mi)
pvpgn -- nem hivatalos szerver a blizzard jatekaihoz, ingyen letoltheto, nyilt forrasu project
blizzard -- a fenti jatekok keszitoje kiadoja -
RIV
tag
válasz DragonR+ #719 üzenetére
Minden ami értelmes és eszünkbe jut ha látunk valami szóra érdemes klippről. Köztük azok is amire Te gondoltál''Story? Kameramunka? Képi világ? Hangulat?''.
Hisz ebben élünk, ez vesz körül minket.A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
Esmein
nagyúr
-
Shim
őstag
válasz DragonR+ #3814 üzenetére
nálunk se szórják a jegyeket, mégis sikerült hat egyest összekaparnom irodalomból, úgy, hogy ráadásul faktolok belőle hiába nem az én világom, számtechből meg másik suliba kellett volna átjárni most viszont olvasok gőzerővel, holnapra le kell adnom két házidogát két regényből amit még csak ma kezdtem el olvasni, és akkor talán megadja a kettest. ugyanez a helyzet töriből is, el kell kezdenem nyalni különben rossz vége lesz, még jó, hogy könnyen puhítom a tanárokat
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Tithian
őstag
válasz DragonR+ #3810 üzenetére
Van, aki most is retteg (feltehetőleg ők vannak többségben), de sokan vagyunk úgy, hogy 1-2 tantárgy számít szinte csak a felvételi eljárás során, azokból pedig valószínűleg jól fogunk teljesíteni.
Még én sem készültem komolyan, magyar írásbelire nem igazán lehet (szövegértés + fogalmazás), töriből pedig viszonylag képben van az anyag.
A középszintű szóbeli úgyis 1.5 hónappal az írásbeli után lesz. Emelt szintre menni a legtöbb tanulónak botorság lenne, a követelmények jelentősen magasabbak, a kockázat igen nagy.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest