Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tudod az a baj, hogy a szívem...Az már örökre ott maradt a pannonál
Remélem nem teljesen, de... Jajj csodálatos emberek, jó körülmények, hawaii
Annyira poiztyv érzés volt ott dolgozni, és most megint kapok egy lehetőséget. Szégyenlem még leírni is, hogy igenis mozgatja a fantáziám.Viszont tanultam az előző esetből :Nokia vs siemens választásból.
Akkor azt hittem sínen agyok, azt lám nem a nokiát választottam pedig nagyon akartak, és nekem is jót tett volna a vidéki meló.
Most is kicsit kavarognak bennem az érzések, mert itt a biztos állás , azt persze pont ekkor fut be ennyi midnen.
A jövő hétre már 3 helyre kellett volna interjúra mennem, Így persze mondogattam le őket.
Ezt azért még benn hagytam a tarsolyban. Tesztírás , iq teszt is lesz.
Munkakör:ugyanaz ami régen:junior alkalmazás admin.
Fejlődési lehetőség:mindkét helyen van, bár a helpdesk és eközött azért van különbség.
Nem akarok két szék közt a padlóra esni, ezért a biztosat biztos elvállalom, max ha nagyon nem megy a koránkelés, vagy a hazajárás...De erre még most gondolni sem merek... Nehogy véletlen...Na értitek.
SZal minden lehetőséget meg kell becsülni.
A pannon nem biztos, ez a mostani igen.
Szal...
Megit ott vagyok mnt fél éve...Vacillálás...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem nem teljesen, de... Jajj csodálatos emberek, jó körülmények, hawaii