- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
törölt tag
Igazából én csak azt tudom amit nekem itt elmesélnek a gazdák, otthon, mert itt ott összefutok ismerőssel, (kocsma, újságos...
), és ezek elapján teljesen igazuk van...
A másikrészről meg Vladimirrel értek eggyet, ebben a rohadt országban nincs egy normális hírforrás
Régen állandóan magyar Nemzetet olvastam, de elegem lett velőle, mert minden nap miuátn olvastam olyan világvége hangulat fogott el hogy leszívesebben nekimentem volna az összes komcsinak. Ez nem volt jó, mert azért annyire nem sarkított a valóság, a másik oldallal, meg sem próbálkoztam mert azokat eredően ignoráltam...
Néha olvasok egy két bulvárt, de ott is szigorúan válogatva, mert azonak is kb 10%a ami igaz, vagy sikerül kiszűrni vagy nem
tehát én csak részben saját, részben ismerősi tapasztalat alapján mondom hogy igazuk van...
Aktív témák
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), és ezek elapján teljesen igazuk van...