Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
Igazából én csak azt tudom amit nekem itt elmesélnek a gazdák, otthon, mert itt ott összefutok ismerőssel, (kocsma, újságos...
), és ezek elapján teljesen igazuk van...
A másikrészről meg Vladimirrel értek eggyet, ebben a rohadt országban nincs egy normális hírforrás
Régen állandóan magyar Nemzetet olvastam, de elegem lett velőle, mert minden nap miuátn olvastam olyan világvége hangulat fogott el hogy leszívesebben nekimentem volna az összes komcsinak. Ez nem volt jó, mert azért annyire nem sarkított a valóság, a másik oldallal, meg sem próbálkoztam mert azokat eredően ignoráltam...
Néha olvasok egy két bulvárt, de ott is szigorúan válogatva, mert azonak is kb 10%a ami igaz, vagy sikerül kiszűrni vagy nem
tehát én csak részben saját, részben ismerősi tapasztalat alapján mondom hogy igazuk van...
Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és ezek elapján teljesen igazuk van...