Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez az, hogy nem tudom, hogy mire kéne mennem, és egy hónapom van körübelül leadni a cuccokat. Infót meg közgázt nem szeretnék, de más szakot nem nagyon láttam így hirtelen, ami tettszene.
Pesten azért nem szeretnék, mert az itteni nyugodt élet egyaz, hogy hiányozna, másrészt meg az, hogy ott állandó a nyüzsgés, meg úgy általánosságba minden másabb. Meg ki nem bírnám, hogy hetente másfél napot vagyok itthon. De ha miskolcra nem vesznek fel (amire nagyonnagyonnagy az esély, hogy nem), akkor a legjobb döntés pest lenne, mert nem kellene plusszba albérletet fizetnem a rezsi mellett, és az már egy plussz indok. Meg aztán ott van 1-2 ismerős, meg rokon, ami mégegy indok. De holnap vagy vasárnap átnézem a könyvet, hogy hova tudok jelentkezni.
Tudom, hogy nem mind1, hogy hol szerzem a diplomát. Rangsorokat meg nemigazán tudom, sose volt még felsőoktatási jelentkezéssel dolgom
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest